Kulcsszó keresés /


’Bátran merem kijelenteni, hogy a szépség nem minden’ – interjú a modellből lett ékszertervezővel

  • 2017. november 06.

Yves Saint Laurent, Chanel, Dior, Louis Vuitton és Valentino – csak egy néhány a nagy divatházak közül, melyeknek Magdalena Frackowiak az elmúlt 15 évben modellkedett. Mindössze 16 éves volt, amikor megnyert egy modellversenyt Varsóban, ezt követően a Ralph Lauren arca lett, ráadásul már a Victoria’s Secret legendás angyalszárnyait is magára ölthette. A hosszú évek óta a divat és szépségiparban tevékenykedő Magdalena úgy döntött, hogy megvalósítja régi álmát, és saját ékszermárkával rukkolt elő.

olvass tovább

Catherine Deneuve, a klasszikus szépség

  • 2016. július 28.

Mi tétovázás nélkül kijelentjük, hogy a tehetséges francia színésznő élő legenda. Tizenhárom éves kora óta láthatjuk különböző színdarabokban és filmekben, mindeközben felnevelt két gyermeket és időtálló stílusával meghódította a divatvilágot is. Népszerűsítette az ikonikus Chanel No. 5 parfümöt, volt a Louis Vuitton arca, és még ma is Yves Saint Laurent legnagyobb múzsájának tartják. Tisztelegve munkássága előtt, összeállítottunk egy stílusevolúciós képgalériát róla, a nagybetűs Nőről.

olvass tovább

Ennél vagányabb szetteket nem tudunk nektek mutatni ma

  • 2016. március 11.

A diszkó korszak telefonált, kéri vissza a fellépő ruháit, avagy, hogyan elevenítsd fel a nyolcvanas éveket. Úgy, hogy a Saint Laurent ház legújabb, őszi/téli kollekciójában pompázol. Majd ősszel... Ennél vagányabb szetteket nem tudunk már mutatni ma nektek:

olvass tovább

David Bowie és Mick Jagger gyermekei

  • 2016. február 18.

A Saint Laurent ház nem lőtt túlságosan mellé ezzel a férfiaknak szánt, őszi/téli kollekcióval, még ha az inspiráció nem is volt tudatos választás. A stílus egy az egyben olyan hatást kelt, mintha David Bowie és Mick Jagger szerelemgyerekeit látnánk egy kifutón. Zseniális. Isteni. Lenyűgöző. Stílus! A New york-i divathét legjobb férfikollekciója a Saint Laurenté!

olvass tovább

Párizsból szeretettel - Jelentés a divathétről

  • 2015. október 09.

Nem állítjuk, hogy ezek közül minden tetszik. Sőt! Azt sem mondjuk, hogy bármelyiket felvennénk, csak azért, mert egy híres brand nevét viseli. Viszont ezek lesznek jövőre, tehát ez egy amolyan jelentés, vagy előrejelzés. Az viszont egész biztos, hogy mindenki talál majd benne magának kedvére valót.

olvass tovább

Stílusos aranyköpések divatlegendáktól

  • 2015. június 12.

Divatról és stílusról sokan, sokféleképpen vélekednek. Az öltözködésünk a személyiségünket tükrözi, olyannyira, hogy még az is rengeteget elárul rólunk, ha éppen nem szeretünk saját külsőnkkel sok időt tölteni. Arra, hogy hogyan lesz valaki nőies, stílusos vagy emlékezetes, nincs recept. Még kedvenc divatdiktátoraink szerint is a legfontosabb, hogy találjuk meg önmagunkat és ezt közvetítsük a világ felé megjelenésünkkel, trendek ide, trendek oda.

olvass tovább

Yves Saint Laurent élete a mozivásznon

  • 2014. június 23.

Az Yves Saint Laurent éltéről szóló filmet először a Berlini Filmfesztiválon láthatta a közönség, ami nem mellékesen hazájában, Franciaországban már nagy sikert aratott. Az ízig vérig francia mozi a divatlegenda nagyságának állít emléket. A történet ott kezdődik, amikor Yves asszisztensi állást kap Christian Dior mellett, mely után sikert sikerre halmoz botrányosan újító haute couture kollekcióival. Az életrajzi filmből természetesen a szerelem sem maradhat ki. Divatrajongóknak kötelező!

olvass tovább

Reboot - avagy divatházak újraindítása

  • 2013. november 06.

Természetszerűleg a legendás divatházak alapítói előbb-utóbb eltávoznak pozíciójukból, elhunynak, átadják a stafétát, vagy kénytelenek átadni, mint Valentino, az utolsó császár. A ház sorsa innentől kérdéses, előfordul hogy túl nagy lesz a cipő a trónra ültetettnek. Úgy néz ki azonban, hogy ki is lehet mozdítani sikeresen a tengelyéből egy legendás nevet.

olvass tovább

Jessica Chastain: Manifesto

  • 2013. június 26.

Az Yves Saint Laurent illatának jelentése: kinyilatkoztatás. A női merészséget, a szédítést és a féktelenséget ünnepli, az örök klasszikus nőt. A parfüm arca nem hiába a gyönyörű és különleges színésznő. A következő kampányfotók teli vannak szenvedéllyel és finomsággal. Éljenek ők, a nők!

olvass tovább

A pasiktól nyúltuk

  • 2013. január 22.

A tavaszi szél idén nem vizet áraszt, hanem rengeteg maszkulin ruhadarabot a fiús lányok gardróbjába. Lányos lányok, 2013 tavaszán igazán trendi férfiasnak lenni.

olvass tovább