Kulcsszó keresés /


Brüsszel cool, avagy a pisilős kisfiú gardróbja

  • 2017. április 27.

A sajátos belga humor mintha Brüsszelben összpontosulna: vicces szobrok és múzeumok egymás hegyén-hátán, így például a nemrégiben megnyílt „pisilős kisfiú múzeum”, mindez megfejelve a legfinomabb waffellel, a csodás sörökkel, és persze a világ legjobb elektronikus zenei fesztiváljával.

olvass tovább

A gasztronómia védőszentjei beköltöznek a Gellértbe

  • 2016. november 05.

Idén az újbor bíráját, a szőlősgazdák védőszentjét, azaz Szent Mártont és a gasztronómia védőszentjeit idézi meg az ország legizgalmasabb Márton napi programsorozatán a Danubius Hotel Gellért november 10-13. között. Mások mellett a cseh sörök, a szakácsok, pincérek, az érlelt sajtok és a szőlőművesek védőszentjeinek mítosza lengi majd be a patinás szállodaépület összes termeit, ahol izgalmas étkekkel, nedűkkel és programokkal várják a vendégeket.

olvass tovább

Utolsó Sörfesztivál a Budai Várban

  • 2016. május 25.

Idén rendeznek utoljára sörfesztivált a Budai Várban. Az Oroszlános udvarban még csapra verik a hordókat, de a vár egyedi környezetét ezután egy ideig biztosan nem élvezhetik a látogatók. A fesztivál éppen ezért számos újdonságot ígér a legnagyobb sörgyáraktól, importőröktől és a kedvelt kézműves sörüzemektől, a választékot idén is lehetetlen lesz végigkóstolni.

olvass tovább

Csajoknak sört? Igen!

  • 2012. április 27.

Régebben bizony rosszallóan néztek a söröző hölgyekre, mert ugye, a sör egy férfias ital. Fordult a kocka, megjöttek a "női" sörök, és eltűntek a gyanakvó tekintetek.

olvass tovább