Kulcsszó keresés /


Egészséges és egyszerű házi cini minis recept

Amikor valaki diétára, vagy egyszerűen csak egészségesebb életmódra adja a fejét, akkor nagy valószínűséggel fog jó pár dolgot hiányolni a korábbi étrendjéből. Különösen nehéz lehet elszakadni a bevált reggelizési szokásainktól, és amennyiben tudatosabban szeretnénk táplálkozni, sajnos mindenképpen búcsút kell mondanunk a cukorral teli gabonapelyheknek. Azonban erre is van megoldás, könnyedén készíthetünk pár hozzávalóból tápláló és egészséges fahéjas zabmüzlit.

olvass tovább

5 egyszerű tipp az egészséges irodai táplálkozáshoz

  • 2020. január 25.

Reggeli kapkodás, napkezdő meeting, e-mailek, üzleti találkozó, újabb céges megbeszélés, rohanás… Ha neked is ismerős a helyzet, akkor biztosan szembesültél már azzal a problémával, hogy a pörgős mindennapok során nemhogy egészségesen táplálkozni, de általában pár egészségtelen falatot bekapni sincs idő. Íme, pár egyszerű, életmódváltóknak kötelező tipp, amivel nem csak időt spórolhatsz, de az egészségedért is tehetsz, ha irodai étkezésről van szó!

olvass tovább

5 hiba, amit reggelizés közben elkövetsz

  • 2017. augusztus 06.

A reggeli kiemelten fontos tényezője az életünknek, ám sokszor hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla. Vagy egyszerűen csak rosszul csináljuk. Pedig ahogy reggel feltankolunk, az ki fog hatni az egész napunkra. Ha nem szeretnéd erőtlenül, nyomottan végigszenvedni a napjaidat, akkor kövesd alábbi tippjeinket!

olvass tovább

Egészséges reggelit mindenkinek!

  • 2014. december 29.

Már több ízben esett szó arról, hogy mennyire fontos a reggelizés, és az, hogy ha csak lehet, a család együtt üljön asztalhoz. Mi magunk sem indulunk el reggeli nélkül otthonról, az pedig végképp elképzelhetetlen számunkra, hogy a gyerekek reggelije elmaradjon. Nemrég viszont készült egy felmérés, amelyből kiderült, hogy alig több mint a szülők fele (53%) ragaszkodik ahhoz, hogy reggelizzen a gyermeke, a többieknél elmaradhat az első étkezés. A reggelit hanyagoló szülők közel 60%-a arra hivatkozik, hogy a gyerek még nem éhes, 52%-uk a reggeli sietséggel magyarázza, 46% szerint pedig amúgy is közel van a következő étkezés.

olvass tovább