Kulcsszó keresés /


40 felejthetetlen Chanel-pillanat - 133 éve született Coco Chanel

Coco Chanel neve fogalom, mondatai legendásak, stílusa pedig örök. Az első Chanel boltot 1909-ben nyitotta Párizsban, azóta pedig a neve egyet jelent a divatnagyhatalommal. A divatházat Karl Lagerfeld élesztette újra, aki több mint harminc éve a Chanel kreatív igazgatója. Most mutatunk nektek 40 olyan pillanatot a ready-to-wear kollekciókból, amik nem csak felejthetetlenek, hanem valóságos időutazásnak is számítanak.

olvass tovább

Újra hódít a nude

  • 2016. március 19.

Vagy sosem ment ki a divatból? Még az is lehet! Mindenesetre mi imádtuk mindig is ezt az árnyalatot. Valentino őszi/téli ready-to-wear kollekciójában pedig egy egész sorozatot szenteltek neki. Isten éltesse a tervezőket!

olvass tovább

Mondd, te mit választanál

  • 2013. március 27.

A tavaszi divathetek kifutói elsötétültek. Nincs más hátra, minthogy átnyálazzátok a legjobban sikerült, nagyszerű produktumokról készült összeállításainkat. Ma a legszebb lábbelikkel kedveskedünk nektek. Mondjátok meg, ti melyiket választanátok majd a nagy hidegre!

olvass tovább

Akinek nem inge, ne vegye magára

  • 2013. március 16.

A Chanel most már örök szívfájdalom marad. Leszámítva azt a néhány klasszikus darabot, amit minden nő kapásból megkíván, nem sok jót tudunk róla mesélni. Most sem.

olvass tovább

A Bolyen lányok visszatérnek

  • 2013. március 15.

Alexander McQueen sosem tervezett a közönségnek. Ready-to-wear kollekciói sem alkalmasak utcai viseletnek, ez egyszer tény. Ám tények ide vagy oda, lélegzetelállítóan szemet gyönyörködtető minden egyes megálmodott darabja.

olvass tovább

Miu Miujság

  • 2013. március 13.

Andersen hősnők jelentek meg Miuccia Prada álmában. Aztán a tervezőnő szépen lerajzolta és megalkotta őket a becenevével fémjelzett divatbemutatón. Lássuk milyen volt a Miu Miu show.

olvass tovább

Lépj félre Louis-val a Hiltonban

  • 2013. március 12.

Fülledt párizsi romantika, csipkés selyemkombiné és nerc. Egy feledhetetlen légyott elengedhetetlen kellékei a szerelem városában, a legendás monogram halovány sziluettjével a dobbanó szívünk felett.

olvass tovább

Elemi ösztön reloaded

  • 2013. március 11.

A Balmain háznak sikerült produkálnia a tavaszi divathét legizgalmasabb és legegyedibb kollekcióját, amely teljességgel nélkülözi a most oly divatos oversize és retro kellékeket, egyúttal eredeti és pazar. Lássuk a medvét!

olvass tovább