Kulcsszó keresés /


Útmutató a túlérzékeny női lélekhez

A túlérzékenység nem orvosolható, együtt kell élni vele. Az intuitív embereknél a legkisebb érzelmi löket hatására is eltörik a mécses, legyen az stressz, boldogság vagy fájdalom; jobb üres szavakkal nem küzdeni ellene. A magasfokú intuícióval és empátiával megáldott nők érzelmileg gyakran túlcsordulnak, és ilyenkor csak megfelelő praktikákkal kezelhetőek. Ha a te közeledben is él egy túlontúl magas érzelmi intelligenciájú nő, nem árt, ha tisztában vagy azzal, mi az a 9 dolog, amiről feltétlenül le kell mondanod a társaságában.

olvass tovább

Megcsalás után felépíthető újra a bizalom?

Van még jövője a kapcsolatunknak? Vagy végleg kiűzettünk a Paradicsomból, lejárt a szerelem szavatossága, és hiába próbáljuk különböző praktikákkal feljavítani? Mert az eredeti íz, és állag odalett, keserű mézet ízlelünk mi ketten, és próbálunk jó arcot vágni hozzá, ez is megfelel, ez is ízlik.

olvass tovább

Nem megy a flörtölés? Figyelj jobban a testbeszédre!

  • 2018. július 20.

Meglepően sokan szoktak arról nyilatkozni, hogy nem igazán tudnak flörtölni, mert egyszerűen nem tudják, hogy mit kell csinálni. Sőt, olyasmi is előfordul, hogy valaki észre sem veszi, hogy a másik bizony próbálva valamilyen úton kontaktusba kerülni. Íme pár, elsőre apróságnak tűnő, ám mégis igen fontos jele annak, hogy valaki flörtölni próbál veled!

olvass tovább

Hűsítő praktikák a nyár szerelmeseinek

A legtöbb ember imádja a nyarat: vízpart, családi vagy baráti nyaralások, fesztiválok, fröccsözés munka után. Azonban a fülledt, meleg időjárás gyakran beárnyékolja az önfeledt szórakozást. Hogy a tikkasztó hőségben is mindig frissnek és üdének érezd magad. Íme 10 hűsítő tipp a forró nyári napokra.

olvass tovább

Hogyan szerethet beléd valaki?

A szerelemhez nem kellenek praktikák, főleg nem játszmák. Ez a cikk nem egy tipp, sem egy "hogyan tartsd meg a pasit 10 napig" cikk, csak egy nézőpont, egy eszmecsere, hogy talán vannak olyan dolgok, amiket érdemes átgondolni magunkban, ha szeretnénk ennek a csodának a részesei lenni.

olvass tovább

Hogyan fehérítsd a fogaidat természetes módon

  • 2018. január 09.

Egy szép mosoly lehet a szépség, a tisztaság, de akár a fiatalság védjegye is. Mindenki ragyogó fogsorra vágyik, de ez nem mindenkinek adatott meg. Nekik sem kell csüggedniük, hiszen ma már a drága kezelések mellett otthoni praktikákkal is fehéríthetjük a fogainkat.

olvass tovább

Anyukaszépítő kebelbarát mellplasztika

  • 2017. augusztus 02.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy a mellek milyen folyamatokon mennek át a terhesség és szoptatás időszakában, vannak- e olyan praktikák, amikkel segíthetünk melleink állapotán, és milyen esetekben forduljunk plasztikai sebészhez. Dr. Varga Klára plasztikai sebész segítségével jártuk körül a kérdést.

olvass tovább

4 dolog, ami elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy tökéletes legyen a nyaralásod

  • 2017. június 30.

Ha meg kellene nevezni azt a dolgot, amit majdnem mindenki tűkön ülve szokott várni egész évben, akkor a nyaralás válasszal biztosan nem tévednénk. Legyen szó több hétről vagy csak egy hosszú hétvégéről bizonyos praktikákat és szempontokat szem előtt tartva tökéletessé varázsolhatjuk. Elhoztunk 3 tippet, ami egészen biztosan segít abban, hogy a nyaralás gondtalan és valóan pihentető legyen.

olvass tovább

3+1 tipp, hogyan spórolhatsz

  • 2017. január 31.

Ha Te is sokszor azon kapod magad, hogy hónap vége felé bizony már a szüleidtől kell lejmolnod, mert kifogytál a fizuból, akkor ezek a kis költségcsökkentő praktikák pont Neked szólnak! Nyugi, semmi komoly, nem azt fogjuk tanácsolni, hogy ezentúl nagy ívben kerüld el a plázákat, és a kirakatokra többé rá se merj nézni, ennél sokkal könnyebb és a mindennapi életedbe remekül beütemezhető ötletekkel készültünk.

olvass tovább