Kulcsszó keresés /


8 totálisan felesleges érv, amit a hajmosás elkerülésére sorakoztattam fel -saját magamnak

Utálok hajat mosni. Pontos magyarázatom nincs rá, hogy miért, de mióta az eszemet tudom, sajnos így van. Bár hosszú a hajam, de még így is le tudom zavarni a rituálét balzsammal, pakolással, szárítással, besütéssel/egyenesítéssel max. 30-40 perc alatt, és mégis, a hideg futkos a hátamon, valahányszor elérkezik ez a csodálatos esemény, és szerencsétlenségemre el is szokott, meglehetősen gyakran.

olvass tovább

Legjobb uborkás tippjeink a kánikulára!

  • 2017. augusztus 03.

Az uborka egy ősi csodaszer, amely a Himalája déli lejtőiről származik. Nem csupán élelmiszerként, hanem arcpakolásnak vagy a szem alatti táskák eltüntetésére is alkalmas, rengeteg egyéb jótékony hatása mellett.

olvass tovább

Vörös áfonyás arcpakolás

  • 2016. január 22.

Kend a fejedre! Az vörös áfonya esetében vegyük szó szerint a tanácsot, ugyanis nem csak egy zamatos, rendkívül egészséges gyümölcsről van szó, hanem a bőrünkre is jó hatást gyakorol. Otthon, pár összetevőből Te magad is előállíthatod a házi arcmaszkodat. Áfonyán kívül, piros szemű szőlőre, egy kis grépfrútlére, és színtelen zselatinra lesz szükséged. Az elkészült kence tele lesz A- és C-vitaminnal, melyek elősegítik a kollagéntermelést, kiválóan a hidratálja a bőrt, és az áfonya sikeresen veszi fel a harcot a szabad gyökök által okozta ráncok ellen.

olvass tovább

Spa otthon!

  • 2016. január 08.

Lássuk be: a hétköznapi rohanás mellett néha hajlamosak vagyunk elbliccelni bőrünk alapos ápolását. Jó esetben feldobunk egy arcápolót, vagy talán eljutunk a bőrradírozásig, de a többi? Hagyjuk… Szánjunk most egy kicsivel több időt magunkra! Csapjunk egy spa napot otthon egyedül,vagy akár a barátnőkkel – egy pakolás száradási ideje alatt annyi mindent meg lehet beszélni – ráadásul tökéletesen el is tüntethetjük velük a bulizás nyomait…

olvass tovább

Mézterápia

  • 2015. december 20.

A méz számos jótékony hatással bír, és ráadásul finom is. Jót tesz a torkodnak, de rengeteg pakolásnak lehet az alapvető hozzávalója, melyek közül kiválogattuk nektek a leghatásosabbakat!

olvass tovább

5 pakolás a fáradt arcbőrre

  • 2015. augusztus 15.

Ha egy fárasztó hét után S.O.S. megoldásra van szükséged, hogy ragyogóbb legyen az arcbőröd, próbáld ki az alábbi, otthon elkészíthető arcmaszkokat. Hiszen mi más lehetne hatásosabb, mint a természetes alapanyagokból kikevert pakolás, egyenesen a hűtőből?

olvass tovább

Milyen arcpakolást válasszak?

  • 2014. október 16.

Pakolásra egy héten egyszer szüksége lehet bőrödnek, de ne vedd készpénznek, hogy arcod pihe-puha, bársonyos lesz, vagy megszűnnek a mitesszerek csak azért, mert az van a csomagolásra írva! Minden bőrtípus más-más hatóanyagért kiált, ha pedig odafigyelsz rá, többé nem fog egy termék sem csalódást okozni!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 11.

  • 2014. szeptember 11.

A mai napon add át magad a szépségnek, a természet csodájának, ünnepeld az életet, mindentől függetlenül. Ma fogyassz természetes ételeket, használj krémeket, pakolásokat. Napi megerősítés: csodálattal tölt el fizikai lényem hatalmas ereje, és a kifejezés minden szintjén gyógyul.

olvass tovább

Hajpakolások strandszezonra

  • 2014. augusztus 08.

Ha sokat voltál napon és vízközelben, akkor mostanra már minden bizonnyal neked is megérett egy jó hajpakolás beszerzése. Sem a klór, sem a nap, vagy sós víz nem kedvez igazán a hajunknak, ezért nézzük, milyen ápoló termékeket találunk hajregenerálás céljából.

olvass tovább

Szépülj szőlőből!

  • 2014. augusztus 07.

Lassan indul a szőlő szezonja, és mi itthon szerencsére különösképp el vagyunk kényeztetve belőle. Ne habozzunk hát, együk, igyuk és készítsünk belőle házi-pakolásokat, kencéket.

olvass tovább