Kulcsszó keresés /


5+1 alapdarab, ami idén ősszel elengedhetetlen lesz

  • 2019. augusztus 22.

Minden évszakban van egy közös pont: a reggeli készülődés, a tanácstalanság, hogy mit viseljünk. Ha jól bevált recepted nincs is, tudatos vásárlással beszerezhetsz olyan őszi alapdarabokat, ráadásul pénztárcabarát áron, amelyekkel könnyebben és gyorsabban véget érhet a nap eleji öltözködés. Íme néhány tipp Magyarország legnagyobb outlet-központjától.

olvass tovább

Új és megújult üzletek a Premier Outletben

  • 2018. január 20.

Az elmúlt időszakban olyan nagy nevek nyitottak üzletet az outletközpontban, mint a Desigual, a GUESS, a CHANTALL, a Lavard, a Trunk&Co., a Superdry, a Spin Master Játékáruház és a Kennet Street. Az újonnan nyílt üzletekkel a Premier Outlet tovább színesítette kínálatát. Emellett több márka is új helyre költözött, így a Högl és a Heavy Tools megújult külsővel és bővített árukészlettel várja a vásárlóit.

olvass tovább

Készen állsz a nyárra?

  • 2017. június 07.

Hivatalosan is beköszöntött a nyár, így a gardrób mélyéről már előkerültek a lengébb ruhák. A Premier Outlet összegyűjtötte azt a néhány ruhadarabot, melyekben nem csak divatos leszel, de még a hőséget is könnyebben viseled!

olvass tovább

Rekord menniységű adomány gyűlt össze az Adok-Kapok Napokon

  • 2015. május 15.

Az Adok-Kapok Napok népszerűsége idén minden várakozást fölülmúlt: a tavalyi felajánlások kétszerese, 80.000 ruha, cipő, játék és sporteszköz gyűlt össze a Premier Outlet jótékonysági akcióján. Az adományoknak köszönhetően több ezer nélkülöző család jut jó minőségű ruhákhoz. A felajánlásokat az Ökumenikus Segélyszervezet osztja szét országszerte a következő 2 hónapban.

olvass tovább

Újra divatba jöttek a csíkok és a hatvanas évek

  • 2013. április 12.

Az idei tavasz újdonsága, a ’60-as évek stílusa újra hódít! Akik igazán követik a divatot, azok az eddig szokatlan színkombinációkhoz, klasszikus mintákhoz és egyenes szabásvonalakhoz nyúlnak. A kedvenc pedig a csíkos! Legyen szó bármilyen alkalomról, a csíkok idén tavasszal hódítanak.

olvass tovább

Tények és tévhitek a ruházati Outletekről

  • 2013. március 27.

Az outlet sokak számára a kifutó divattermékek minimális kedvezménnyel történő kiárusítását jelenti, pedig az outlet koncepció ennél jóval összetettebb kereskedelmi gyakorlat. Az outlet értékesítés hazai jellemzőiről Imre Csabát, a Premier Outlet vezetőjét és Buri Gergelyt, a GEOX kereskedelmi igazgatóját kérdeztük.

olvass tovább

További árzuhanás a Premier Outlets Centerben!

  • 2011. január 20.

A leárazás leárazása kampány decemberben kezdődött, amely most kiegészül a ráadás "további árzuhanással" a Premier Outlets Centerben. A biatorbágyi outlet centerben akár 70%-kos kedvezménnyel vásárolhatók meg a legnagyobb világmárkák termékei. Ha szereted a márkákat és a legjobb ruhákra, cipőkre, parfümökre vágysz, akkor mindenképpen nézd meg ajánlatunkat!

olvass tovább