Kulcsszó keresés /


Rhoda Scott & Roby Lakatos & Lisztes Jenő & Mexicanu Masters & Pieces

  • 2024. március 09.

Budapest Dohány utcai Zsinagóga 2024. március 10. este 6 óra Örömmel jelentjük be a nagy várakozást keltő eseményt a „Masters & Pieces” koncertet, ahol olyan négy élő legenda lép színpadra, mint Rhoda Scott, a Hammond-orgona királynője, Roby Lakatos, az "unortodox” cigány fúziós zene" atyja, Lisztes Jenő a cimbalom csodálatos művésze, és Mexicanu a harmonika császára.

olvass tovább

Rhoda Scott & Roby Lakatos & Lisztes Jenő & Mexicanu Masters & Pieces

  • 2023. november 07.

Örömmel jelentjük be a nagy várakozást keltő eseményt a „Masters & Pieces” koncertet, ahol olyan négy élő legenda lép színpadra, mint Rhoda Scott, a Hammond-orgona királynője, Roby Lakatos, az "unortodox” cigány fúziós zene" atyja, Lisztes Jenő a cimbalom csodálatos művésze, és Mexicanu a harmonika császára.

olvass tovább

Rhoda Scott és Varnus Xavér karácsonyi nagykoncert az Arénában

  • 2016. november 24.

Három orgonista-generáció egy színpadon. Két élő legenda, s a nagy felfedezett: Rhoda Scott, Varnus Xavér, és Barknopf Balázs ad nagyszabású közös koncertet ad 2016. december 19-én este fél nyolckor a Papp László Budapest Sportarénában. Ravel világhírű Bolerójában soha a zenetörténelemben nem szólt együtt egyszerre három orgona!

olvass tovább

Különleges éjszaka

  • 2015. január 12.

Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, világhírű zeneszerzők, Rhoda Scott világhírű orgonaművésznő után, Mahó Andrea (eMeRTon és Artisijus díjas prémium kategóriás színésznő, énekesnő ) újabb világsztárt készül meghódítani: JOSÉ CURÁT.

olvass tovább

Karácsony Rákász Gergely orgonaművésszel

Rákász Gergely igazi kuriózum a magyar zenei élet palettáján. Klasszikus zenét játszik látványkoncertjei keretében, méghozzá orgonán, ahol a zene találkozásának lehetünk tanúi a képzőművészettel, tánccal és színészettel. Gergő maga narrálja a darabokat, és különböző történetekkel, gondolatokkal igyekszik valódi élménnyé tenni a zenehallgatást. Személyében egy rendkívül művelt és humoros művészt ismerhettem meg, akinek nem csupán a hivatása, hanem az élete is a klasszikus zene. Legfőbb célja pedig nemcsak megismertetni ezt itthon az emberekkel, hanem meg is szerettetni velük. Lássuk be, nincs könnyű dolga. De ahogy észrevettem, szereti a kihívásokat.

olvass tovább