Öt szexpóz, ami nem indítja be a nőket

  • 2019. április 17.

Valószínűleg te is észrevetted már, hogy ami egy korábbi partnerednek instant orgazmust okozott, az jelenlegi barátnődnek (netán legutolsó egyéjszakásodnak) annyira nem jött be. Ne ess kétségbe! Ezer fajta oka lehet annak, hogy a hölgy kényelmetlenül érezte magát szex közben. Lehet, hogy épp itt fogod megtalálni a választ.

olvass tovább

Az orgazmus jótékony hatásai

  • 2019. január 22.

Mindamellett, hogy kevés ember van, aki ne szeretné a jó szexet, az orgazmusnak számos jótékony hatása van az élvezeten túl is. Most nézzük meg, hogy miről is van szó pontosan.

olvass tovább

5 jellemzője a férfinak, aki egészen biztosan képes a csúcsra juttatni

  • 2019. január 02.

Beszéljünk egy kicsit az orgazmusról. Azt tudjuk, hogy nőknél ezt sokszor lényegesen nehezebb elérni, mint férfiaknál, ráadásul elsőre nem tudhatjuk, hogy mennyire is fogunk passzolni azzal az emberrel, akivel szexuális kalandba (vagy viszonyba) keveredünk. Hogyan lehetne ezt előre megállapítani? Egy új amerikai tanulmány szerint a férfiak bizonyos tulajdonságai alapján előre megállapíthatjuk, hogy az illető képes lesz-e a csúcsra juttatni minket. Hölgyeim, íme, az alábbi dolgokra kell koncentrálni!

olvass tovább

5 mítosz az orgazmusról, amit nem kellene elhinned

  • 2018. szeptember 09.

Az orgazmus egy olyan téma, amely valahogy mindig előkerül, ugyanis (jobb esetben) mindenki találkozik vele, éppen ezért mindenkit foglalkoztat, és a legtöbben igazi szakértőnek gondolják magukat. Az ilyen témákat pedig –nem véletlenül- számos mítosz szokta övezni. Mi most éppen ezeket szeretnénk megdönteni!

olvass tovább

Te színleled az orgazmust? Miért?

Teljesítmény-orientált világunkban az örökös megfelelési vágy óriási kényszerterheket pakol ránk. Mindent azonnal, instant módon tárul elénk, akárcsak a telefonokon a néhány perc alatt letölthető, életünket fájlokba pakoló alkalmazások. Ha való világunkban valami mégsem sikeredik tökéletesre, fantasztikusra, facebook gyanúsra, azzal nem dicsekszünk, nem tárjuk a külvilág elé. Vagy ha mégis, problémáinkat tehetségesen retusáljuk, filterezzük; tökéletesre, vagy legalább vállalhatóra szerkesztjük, mert nem kell a vizslató tekintet, a sok vájkáló kérdés, eszünk ágában sincs magyarázkodni.

olvass tovább

Szextitkok: sóhajtások és sikolyok

  • 2016. július 29.

Az éjszakai merevedés a férfiembert egy éjszaka alatt többször is eléri, sőt, az úgynevezett „nedves álmok” során az orgazmus is bekövetkezik. Az agy és a fantázia tehát különösebb fizikai ingerlés nélkül is képes örömélményhez juttatni az önfeledten szendergőt.

olvass tovább

Édes álmok

  • 2015. december 08.

Mindegyik női magazinban olvashatunk arról, hogy hogyan ismerjük meg jobban a testünket, hogy mitől leszünk istennők az ágyban, sőt, még azt is tökéletesen tudják, milyen a jó szex (pláne, hogy minden kapcsolatnak más kell), de van itt valami, amiről még soha nem láttam egy cikket sem: te is elélvezel álmodban?

olvass tovább

Kulináris orgazmus Bradley Cooperrel

  • 2015. október 01.

Október 22-től új szerepben láthatjuk a sármos Bradley Coopert a vásznon, aki ezúttal egy 2 Michelin-csillagos séf fenegyereket alakít Az ételművész című filmben. A a gasztronómia csodái mellett olyan nagy nevek tűnnek még fel Cooper mellett, mint Uma Thurman, Sienna Miller, Emma Thompson, Lily James és Matthew Rhys. Az előzetest látva, már alig várjuk a premiert!

olvass tovább