Kulcsszó keresés /


Nicole Kidman nyitotta meg az OMEGA „Her Time” kiállítását Szentpéterváron

  • 2018. szeptember 03.

Nicole Kidman színészlegenda volt a díszvendég az OMEGA „Her Time” kiállításának impozáns megnyitóján. Jellegzetes stílusával egy speciális koktélparti és vacsora keretében megnyitották az OMEGA női óráinak gyártását bemutató kiállítást, amely már számos helyen járt, és amely még csillogóbbá teszi a Márványpalotát. Az eseményen számos külföldi vendég, a média tagjai és az Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman is részt vett. 

olvass tovább

Füge - függőség

  • 2014. október 26.

Ugye néha veletek is előfordul, hogy egy íz visszahoz egy élményt? Nekem most a füge ilyen. Egyszerűen imádom, és ahányszor eszem, mindig a nyári, törökországi élmények jutnak az eszembe. Annyira a bolondja lettem, hogy már vannak füge beszállító barátaim, akik biztosítanak a fügeutánpótlásról. Van benne A vitamin, B1- és B2 vitamin, különböző antioxidánsok, Omega zsírsavak. A káliumtartalma is magas, és nagy mennyiségben kalciumot is tartalmaz. Úgyhogy csudajó ez a mézédes gyümölcs, amit én főleg magában fogyasztok, de azért van néhány tippem arra is, hogyan használhatjuk fel másként.

olvass tovább

2009 Omega Constellation női órák

  • 2009. május 18.

Előre megmondom, hogy a 2009-es Omega Constellation óra szemrevaló női változata nagy siker lesz. Az új Omega Constellation férfiórához hasonlóan a női változatot is korszerűsítették, és gyönyörűen díszítették.

olvass tovább

Omega Speedmaster Holdóra - Limitált kiadás

  • 2009. május 05.

Omega Speedmaster a Holdra szállás 40. évfordulójára kibocsátott korlátozott számú kiadás, most platinából. A funkciót előtérbe helyező, végletekig leegyszerűsített óra végül kapott egy egészséges mennyiségű díszítést.

olvass tovább