Kulcsszó keresés /


Ingyenesen tölthető le Magyarország legnagyobb digitális mesetára

  • 2019. április 19.

Több, mint 300 megújult interaktív hangoskönyv tölthető le ingyenesen a BOOKR Kids Mesetárából a tavaszi szünet idején. Klasszikus és modern könyvek, kötelező olvasmányok, angol nyelvtanulást segítő mesék és dalok ugyancsak helyet kaptak a digitális polcokon. A cég négyéves születésnapját ünnepli ezen a hétvégén!

olvass tovább

6 híresség, aki tökéletesen beszél idegen nyelveket

  • 2017. február 10.

Te gondoltad volna, hogy a következő sztárok tökéletesen beszélnek valamilyen idegen nyelven? Gwyneth Paltrow például spanyolul ad interjút tökéletesen, Sandra Bullock pedig németül. Nézd meg a video-összeállításunkban szereplő amerikai hírességek interjúit, amelyben más nyelven beszélnek.

olvass tovább

Nyári nyelvtáborok körképe

  • 2014. április 25.

Bár még úgy érezhetjük, hogy rengeteg idő van a nyári szünetig, az idő gyorsan telik, akik pedig táborba szeretnék adni gyereküket, már most intézkedniük kell. Számos helyen már elkezdődött a jelentkezési időszak, a népszerű nyári iskolák pedig hamar betelnek. Új sorozatunkban a kínálatot igyekszünk feltérképezni, kezdésként a nyelvi tematikájú ifjúsági- és gyerektáborokat vettük górcső alá.

olvass tovább

6 kreatív hobbi, ami okosabbá tesz

  • 2014. április 18.

Rengeteg érdekes elfoglaltságot lehet találni magunknak, ami több annál, hogy a telefonunkat nyomogatjuk! Ha pedig azt hittétek, hogy csak a keresztrejtvény fejtés vagy a sudoku tornásztatja meg az agytekervényeiteket, akkor nem árt átfutnotok ezt a listát!

olvass tovább

Kétnyelvűség - bonyolult vagy vicces?

  • 2013. november 30.

Mostanság a leghőbb vágyam, hogy újra valamilyen nyelvet tanulhassak. Sokak számára ez felfoghatatlan, mivel így is napi szinten más nyelven is élem a mindennapokat. Ehhez első lépésként választottam magam mellé egy olasz társat. Az első kisfiúnk születése előtt már elhatároztam, hogy én kizárólag magyarul fogok hozzá beszélni, az édesapja pedig a saját anyanyelvén. Az első másfél évben Magyarországon éltünk, a kisfiam először magyarul kezdett el érteni, beszélni, főleg mivel apa ingázott a két ország között.

olvass tovább