Kulcsszó keresés /


Nutellás kísértés: Ízletes kalács recept

Egy mennyei recepttel készültem nektek, amit már sokszor elkészítettem otthon! A hideg, bekuckózós időszakban szerintem mindenki hajlamosabb több édességet majszolni és otthon ülni egy jó sorozat vagy film előtt, amihez elengedhetetlen kellék egy kis nassolnivaló. A következőkben egy olyan nutellás kalács receptjét hoztam el nektek, aminek elkészítése kicsit bonyolultabb, de abszolút megéri.

olvass tovább

Igen és igen! Február 5-e a nemzetközi Nutella nap!

  • 2020. február 05.

Ha éppen diétázol, és már nagyon szenvedsz az édesség hiányától megnyugtató lehet, hogy nem csak te, bizony mások is megőrülnek a Nutelláért. Ráadásul annyira, hogy az édes bűnbeesés imádott tárgyának saját nemzetközi ünnepnapot tartanak.

olvass tovább

Nutellás ostya torta recept

  • 2019. február 05.

A siker kulcsa igen egyszerű, nyilván egy olyan desszertből, aminek a fő összetevői között van a Nutella, az édes tölcsér és a csokoládé, csak is jó sülhet ki.

olvass tovább

Csokis-banános pite recept

Egy olyan desszert, ami csokoládét, Nutellát és banánhabot is tartalmaz, egészen biztosan hamar mindenki kedvence lesz. Ráadásul az elkészítéséhez sem kell különösebben nagy konyhai tapasztalat, és csak a legalapvetőbb eszközökre lesz szükségünk. Tökéletes megkoronázása lehet egy hétvégi ebédnek.

olvass tovább

Mai mosoly: nutellás kalács

  • 2015. augusztus 13.

Van egy nagyon bevált kalács receptem, és kigondoltam, mi lenne ha egyszerűen megkenném Nutellával és úgy sütném ki? Nutellás kalács lenne! Egyébként nem szeretem a Nutellát, viszont csodálattal tekintek erre az édességre és kitalálójára, világszinten egy olyan termék, amelyet mindenki szeret így, vagy úgy és mindenhol találkozhatunk vele, még Thaiföld legeldugottabb szigetének egy kis bodegájában is van.

olvass tovább

Napsütéses, édes reggeli

  • 2015. május 26.

Az édes reggeliket kevésbé szeretem, de néha jól esik. Reggel amúgy is lehet egy kicsit bűnözni. Szóval, ha tehetem kalács, lekvár, egy jó kis vajas keksz vagy egy könnyű muffin van terítéken. Amit most hoztam nektek, nagyon tavaszi, nagyon ’szánsájn’, habkönnyű és nagyon finom. Egy forró café latte mellé, egy kanál nutella a tetejére és boldogan indul a nap.

olvass tovább

Mai mosoly: Nutella torta

  • 2013. augusztus 23.

Túrótortának indult, aztán Nutella torta lett Pierre Hermé receptje alapján. Íme a gyönyörű süteményem receptje, amit elejtettem, de némi mogyorótörmelékkel megmentettem, ugyanis nem tört ketté.

olvass tovább