Kulcsszó keresés /


Mit tegyél, amikor nem tudod, hogy merre tarts?

Életünk bizonyos szakaszaiban eláraszthat minket a bizonytalanság. Valahogy minden szürke lett és értelmetlen. Már nem érezzük magunkénak az eddigi életünket, de a következő lépésünket sem látjuk még tisztán. Nem találjuk a helyünket a nagyvilágban. Van ilyen, nem kell tőle megijedni, ez csupán valóban azt jelzi, hogy megérett az életed a változásra. De hogyan tovább? És merre?

olvass tovább

Húsvéti szokások a nagyvilágból

  • 2021. április 03.

Nálunk hagyományosan a tojásfestés és a locsolkodás számít igazi húsvéti tradíciónak, de ha nemzetközi kitekintést végzünk számos izgalmas szokással találkozhatunk az ünnep kapcsán.

olvass tovább

A MIDO és a titokzatos idegen

  • 2019. december 16.

A MIDO svájci óragyártó cég évek óta előszeretettel támogatja a sportot és a különleges tehetségeket. Így nem véletlen, hogy Magyarországon is egy olyan fiatalemberre esett a választásuk, aki szereti az extrém helyzeteket és tevékenységével Magyarország népszerűsítését erősíti a nagyvilágban.

olvass tovább

Esküvői szokások a nagyvilágból

  • 2018. március 25.

Bár a világ legtöbb pontján elengedhetetlen a fehér ruha, a csokordobás, és az esküvői torta – nos, nem mindenhol van ez így. Ugyan mindenhol fontos a bőség, a termékenység és a felhőtlen mulatozás, a babonás szokások hagyománya országonként eltérhet. Ebből szedtünk most össze egy csokorra valót.

olvass tovább

A legédesebb dolog, amit ma látni fogsz: ennivaló újszülött fotók

  • 2018. március 11.

Gaba Svarbu gyermeke születése óta foglalkozik fotózással, és az évek során a babafotózás lett a szenvedélye. Minden esetben saját maga készíti el a "hátteret", melybe csak belehelyezi az újszülött babákat, hogy ennivaló képeket készíthessen róluk. Saját bevallása szerint a picik harmóniát, szeretetet, nyugodtságot és reményt sugároznak magukból, így minden esetben különleges élmény elkészíteni a fotókat. Azért, hogy mi mind részesülhessünk ebből, meg is osztotta a nagyvilággal a kedvenc képeit.

olvass tovább

Karnevál körkép

  • 2017. január 15.

Bár még csak január közepe van, s a maszkabálok ideje is jó egy hónap múlva esedékes, nem árt időben összeszedni, hogy melyik karneválok a legmenőbbek, ha esetleg épp azon a felén fordulnánk meg a nagyvilágnak. A leghíresebb, leglátványosabb farsangi események közül mazsolázunk a brazil Riótól az indiai Goáig.

olvass tovább

A 10 legjobb hely, ahol az újévet ünnepelheted

  • 2016. december 31.

Egy évben egyszer hagyjuk magunk mögött az óesztendőt és kezdünk újra mindent, tiszta lappal. Már csak azért is megéri emlékezetessé tenni ezt az éjszakát, mert ha elmulasztod, egy évet kell várnod, hogy újra átélhesd! Hogy hol érdemes töltened az idei év utolsó perceit, egyben 2017 legelső pillanatait? A világ tíz, messzi tájait ajánljuk most Neked, ha megvalósításra nem is, álmodozásra és gyönyörködésre mindenképp.

olvass tovább

A legjobb világjáró Instagram profilok

Akár a következő utadat tervezgeted, vagy csak hiányzik az utazgatás minden boldog-boldogtalan velejárója, vagy szívesen elmerülnél csodaszép fotókban a világ minden pontjáról, ajánlunk most neked 9 Instagram felhasználót, akiknek képei láttán garantáltan elámulsz, és izzó vágyat érzel majd, hogy útra kelj!

olvass tovább