Kulcsszó keresés /


Az új divattervező-generáció

  • 2014. június 24.

Idén különleges kötelességnek tettünk eleget, néhány kiemelkedő hazai divatéleti főszereplő mellett főszerkesztőnket is felkérték a Modart Művészeti és Divatiskola végzős diákjai diplomamunkáinak zsűrizésére. Örömmel vettünk részt a vizsgán és a bemutatón. Most pedig felkonferáljuk nektek is a legifjabb hazai divattervező-generációt:

olvass tovább

A következő divatgeneráció bemutatta

  • 2013. június 10.

A Modart Divatiskola francia képzési rendszeréből sok tehetséges fiatal indította útnak karrierjét, csak néhány nevet említve, például Abodi Dóra, Kiss Márk vagy Bognár Hajnalka stylist is itt nevelkedett. A mostani kollekciók roppant mód ígéretesek, a legjobbakat bemutatjuk nektek a divatszerkesztőnk élménybeszámolóján keresztül.

olvass tovább

WAMP: Abodi Dóra a Hónap Designere

  • 2010. március 22.

A WAMP, a válság ellenére növekedő magyar márkák mezőnyében a legjobb 10 közé került a Kreatív online szavazásán! A  design vásár az egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal magyar divattervezőt, Abodi Dórát  választotta a Hónap Designerének Márciusban.

olvass tovább

Abodi Dóra kollekció

  • 2009. október 08.

Abodi Dóra, a budapesti MODART Francia Művészeti és Divatakadémia frissen végzett hallgatója, szeptember 16-án New Yorkban, a National Bohemian Hall dísztermében mutatta be 2010-es tavaszi kollekcióját, a NOLCHA Fashion Week keretében.

olvass tovább

Francia oktatási modell, magyar kreativitás

  • 2009. június 05.

A Divat Fővárosának egyik élvonalbeli iskolája Párizs, London, Amerika és Ázsia után három éve már nálunk is elérhető.  A Modart Művészeti és Divatiskolában francia szemléletmód, francia tananyag szerint tanulnak és francia szakképesítést, illetve diplomát szereznek a diákok.

olvass tovább