Kulcsszó keresés /


A legjobb Gordon Ramsay aranyköpések

  • 2017. november 09.

A híresen nyers stílusú szakács, Gordon Ramsay műsora nem véletlenül kapta A pokol konyhája címet. Éles kritikákkal illette a versenyzőket, és sértései hatására az internetes mémgyár a mai napig ontja magából a valós vagy éppen kitalált szövegekkel megtűzdelt Ramsay-képeket. A skót séf a Brit Birodalom Érdemrend kitüntetettje, valamint több Michelin-csillagos étterem tulajdonosa is és a mai napon ünnepli 51. születésnapját.. Az ő tiszteletére összegyűjtöttük a legviccesebb beszólásait.

olvass tovább

10 dolog, amit biztosan nem tudtál az új first ladyről

Az Egyesült Államok elnököt választott a republikánus Donald Trump személyében, akinek viselkedése és politikai nézetei határozottan megosztják a közvéleményt. Nem kisebb port kavar az új elnök harmadik felesége, a bombázó Melania Trump, aki egyúttal az USA first ladyjévé avanzsált. Az interneten keringő választási cikkek, meme-ek és gifek tengeréből összegyűjtöttünk 10 érdekességet, amit biztosan nem tudtál Mrs. Trumpról, aki európai modellből Amerika első számú asszonya lett.

olvass tovább

A 13 legfrappánsabb karikatúra, mellyel Donald Trump amerikai elnökké választására reagáltak

A 2016-os amerikai elnökválasztás eredményeit látva a fél világ (sőt, talán a világ nagyobb része) tátott szájjal bámult, ugyanis megtörtént az, amit egy nappal korábban még mindenki csak egy morbid viccnek gondolt. Már a kampányidőszak alatt is futótűzszerűen terjedtek a különböző mémek, amik leginkább az azóta az Egyesült Államok következő elnökének választott Donald Trump-ot próbálták kifigurázni. Azonban megtörtént a lehetetlen, és bár alig 48 óra telt el azóta, rengetegen fejezték ki a nemtetszésüket frappáns rajzokkal, melyek közül jöjjenek most legkifejezőbbek.

olvass tovább

Ezek a legviccesebb mémek és gifek Leoról és az Oscar-díjról

  • 2016. január 28.

Február 28-ig még egész biztos meg fogja mozgatni a vicces kedvű emberek fantáziáját, hogy vajon nyer-e DiCaprió Oscar-díjat, vagy sem. Az elmúlt egy év mém- és gif-termése így sem szerény ebben a témában, mi pedig nagy kedvelői vagyunk a jó humornak. Ezért összegyűjtöttük nektek a legkacagtatóbb képeket Leóról és az ő elérhetetlen vágyáról. Egy hónap múlva minden kiderül.

olvass tovább

Pamacsparádé a kifutókról a gardróbodba

  • 2014. november 07.

Pamacsok, bojtok, szőrme – A pihe-puha anyagok elárasztották a kifutókat ebben a szezonban. A hidegben nincs is jobb, mint tetőtől talpig bebugyolálva lenni, de ha még csak ismerkedsz a szőrmók-trenddel, nem kell teljesen beöltöznöd,sőt: Az elmúlt évek szőrmemellényei- és kabátjai helyett idén sikkesebb, ha ezeket a textúrákat inkább kiegészítőként, díszítésként viseled. Viselhetsz egy kis pamacsot a táskádon, fázós kezeidet melegítheted benne, de akkor a cipődet is boríthatja selymes szőrme.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. július 22.

  • 2014. július 22.

A mai napon lassíts le, kerülj összhangba a természettel. Ma szerezz információkat, ,és tanulj. Napi megerősítés: figyelmemet összpontosítom a számomra fontos dolgok felé.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. április 14.

  • 2014. április 14.

A mai nap nagyon kedvező az elmélkedésre, hangolódásra,hogyan tovább... tervezésére. Ma a kapcsolatápolásé, és a kúltúráé a főszerep. Napi megerősítés: a szépségekre, értékekre fordítom figyelmemet,ezeket engedem a valóságomba.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. március 21.

  • 2014. március 21.

A mai napon szenteld magad valaminek a befejezésére, új kezdet vár. Ma a lélekápolásé a főszerep, és tervezz szabadidős programot hétvégére. Napi megerősítés: figyelmemet mindig a megoldandó tevékenységre fókuszálom, nyitott vagyok az új befogadására.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 25.

  • 2012. október 25.

Ma szentelj figyelmet azokra a dolgokra, amelyeket félbe hagytál, és fejezd be őket. Azonnal elindul az új kezdet. Ma foglalkozz a háztartásoddal és a vizes tevékenységekkel. Napi megerősítés: Figyelmemet a fontos dolgokra fordítom és nem halogatok tovább.

olvass tovább