Kulcsszó keresés /


Ez történik a szervezeteddel, ha abbahagyod az alkoholfogyasztást

  • 2021. április 29.

Lássuk be, attól még, hogy nem a földön csúszva érkezel haza, attól még a rendszeres alkoholfogyasztás is egy veszélyes addikció. És talán most még nem veszed elég komolyan, de érdemes megnézni csupán néhány szervi dolgot, mely azt követően változik meg, hogy felhagysz az alkoholos italok fogyasztásával.

olvass tovább

Helyesen étkezel?

  • 2015. április 18.

Nem csak az a lényeg, hogy mennyit eszünk, hanem az is ugyanolyan fontos, hogy mikor és pontosan mit. Úgy is el lehet hízni, ha az ember minden csak rossz minőségű ételekből fogyaszt keveset, de korántsem a túlsúly az egyetlen ok, amiért érdemes odafigyelni a helyes táplálkozásra. Lássuk, milyen mellékhatásokkal kell még megküzdeni!

olvass tovább

Homeopátia a sportban

  • 2014. június 02.

A homeopátiás medicina biztonságos, hatékony és mellékhatások nélküli gyógymód, amellyel a sportolók érzékeny problémáit is hatékonyan lehet kezelni.

olvass tovább

Tudod-e ki van idebenn?

  • 2013. június 18.

Azt kérded, milyen érzés volt újra látni? Mint mikor lázas vagy és fáj a bőröd, s nem tudod eldönteni, hogy a hideg ráz vagy éppen hőgutát kapsz. Már bevetted a gyógyszert, de még nem hatott. S mikor hatni kezd, előbb jön a verejték, meg a fura utóíz a szádban. Ezek a kéretlen mellékhatások, borzalom az egész! De látod, ilyen csúnyán veszekszik a tested, mikor távozik a szerelem.

olvass tovább

Tévedésből született világsiker

  • 2011. október 16.

Túlzás nélkül állíthatjuk, a '80-as években az irodai munka forradalmasítja egy aprócska találmány: az öntapadós cédula. Az irodisták, műegyetemisták és bölcsészek napi munkaeszköze egyszerű, könnyen kezelhető, ráadásul mellékhatások tekintetében is igen előnyös, hiszen nem, vagy csak alig hagy nyomott.

olvass tovább