Kulcsszó keresés /


Crest 3D White Fogfehérítő matricák

  • 2020. november 11.

A Crest 3D White fogfehérítő matricákat az otthoni fogfehérítésre készítették. A Crest matricák egyek azon termékek közül, amelyek valóban hatékonyak. A fogfehérítő matricákkal a fogfehérítés nagyon kényelmes és biztonságos.

olvass tovább

Tértágítás a nappaliban

  • 2016. január 28.

A nappalit feldobni egy vidám színnel mindig jó ötlet. Ez, az a szoba, ahol a legtöbb időt együtt tölti a család, érdemes tehát energetizáló, vidám színeket csempészni a berendezésbe vagy a fal színeibe. Egy-két tárggyal is feltűnő változást érhetünk már el, de játszhatunk anyagokkal, mintákkal, falra ragasztható matricákkal, festékekkel, tapétákkal, a lehetőségek tárháza végtelen. Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, hogy miként színesítsd, tedd ragyogóbbá és tágasabbá a nappalidat.

olvass tovább

Színes korrigáló matrica avagy a Kinesio taping terápia

  • 2014. szeptember 13.

Ma már Magyarországon is egyre többet látunk az utcán lábukon, kezükön színes ragtapaszokat viselő felnőtteket és már nem csodálkozunk annyira rajta mint korábban. A gyermekgyógytorna egyik kiegészítő módszere a Kinesio-taping, amit röviden úgy jellemeznék, hogy színes ragasztószalagokkal való izom-ín, keringés és testtartás korrigálás.

olvass tovább

Körömmatrica őrület

  • 2012. február 20.

Ha unod a körömlakkokat, a száradási időt, de mégis szeretnél valami extra és trendi mintát a körmödre, akkor a legjobb megoldás a körömmatrica (nail wrap). Egyszerű és egyedi.

olvass tovább