Kulcsszó keresés /


A párkapcsolatok kulcsfontosságú alapköve

  • 2019. január 18.

Bárhogyan is, fontos tudni azt, hogy egy hosszú távú kapcsolatban bizony vannak mélypontok, amikor elbizonytalanodunk. Ilyenkor talán még sokkal jobban szükségünk van arra, hogy érezzük a másik szeretete, szerelme ugyanolyan erős irántunk, mint a kapcsolat kezdetén. Azonban ennek is megvannak a maga jelei. Elég, ha csak ezekre jobban figyelünk.

olvass tovább

Választhatunk életszemléletet

Fáradt vagyok és tehetetlen. Hozzászoktam, hogy az ember életében magaslatok és mélységek váltakoznak. De amikor egy mélység következik, rendre visszavágyom a gyermekkorba, amikor még olyan szupernek tűnt a felnőtt lét. Gondolom minden ember életében vannak olyan szakaszok, amelyeket túlélő üzemmódban lehet csak kibírni.

olvass tovább

A babaúszás és a mélypontok

  • 2014. január 31.

Mivel a babaúszást legtöbben szinte még csecsemőkorban kezdik el, észre sem veszik és gyermekük eléri az első dackorszakot, nagyjából egy évesen. De még, ha észre is veszik, akkor sem gondolják úgy, hogy fegyelmezni, nevelni kellene a gyermeket. – Hiszen még olyan kicsi! Mit fegyelmezzek egy 1-2 éves gyereken? - Hangzanak a szülők szájából felháborodott és értetlen kérdések.

olvass tovább