Kulcsszó keresés /


A párkapcsolatok kulcsfontosságú alapköve

  • 2019. január 18.

Bárhogyan is, fontos tudni azt, hogy egy hosszú távú kapcsolatban bizony vannak mélypontok, amikor elbizonytalanodunk. Ilyenkor talán még sokkal jobban szükségünk van arra, hogy érezzük a másik szeretete, szerelme ugyanolyan erős irántunk, mint a kapcsolat kezdetén. Azonban ennek is megvannak a maga jelei. Elég, ha csak ezekre jobban figyelünk.

olvass tovább

Ott b*ssza meg az egész, majd lesz valahogy

  • 2018. december 21.

Az elmúlt napokban, többektől hallottam, hogy mélyponton vannak – meginognak vagy elgyengülnek, elbizonytalanodnak, azt érzik összecsapnak felettük a hullámok. Biztos a Merkúr retrográd időszaka is hat így, ugyanakkor sajnos vagy nem sajnos, aki a tudatosság felé halad vagy a tudatosság útján jár és lelép erről az ösvényről, lényegesen nagyobb kontrasztot fog megélni, mint korábban, öntudatlan állapotban, ha valami elvitte a fókuszt.

olvass tovább

Mounaji Barbi: „Mélypontok. Voltak, vannak és lesznek is.”

Amikor szorongásról beszélünk, akkor az emberek jelentős része az izgalommal köti össze ezt az érzést. Olyan helyzetekkel, amikor például tétje volt valaminek és rajtuk volt a „gyomorideg”. Ugyanakkor a szorongásnak, rengeteg formája van. Ami a legfontosabb, hogy ha időben észreveszed, akkor egy komolyabb problémát tudsz megelőzni.

olvass tovább

Megrekedtem az életemben

A legtöbb ember életében van legalább egy olyan időszak, amikor úgy érzi, hogy megcsömörlött, nem halad, csak áll, és voltaképpen nem is tudja, merre kellene indulnia. Nem lát fényt és színeket, csak a hétköznapi rutin szerint teszi a dolgát, és közben egyre jobban elmélyül a szürke semmiben.

olvass tovább

A babaúszás és a mélypontok

  • 2014. január 31.

Mivel a babaúszást legtöbben szinte még csecsemőkorban kezdik el, észre sem veszik és gyermekük eléri az első dackorszakot, nagyjából egy évesen. De még, ha észre is veszik, akkor sem gondolják úgy, hogy fegyelmezni, nevelni kellene a gyermeket. – Hiszen még olyan kicsi! Mit fegyelmezzek egy 1-2 éves gyereken? - Hangzanak a szülők szájából felháborodott és értetlen kérdések.

olvass tovább

Kortalan remekművek: Harcosok klubja

  • 2012. január 19.

Nem véletlenül, visszatekerve kezdi. Ha figyelünk a végén egy megoldás, illetve egy kiindulópont megvilágosodva. A mélypont, és a fogyasztás előre vetítve mindazt, amiben most élünk, ahová csak most jutottunk.

olvass tovább