Kulcsszó keresés /


A lótuszvirág üzenete

  • 2017. október 18.

A Lótuszvirágot számos kultúrában, különösen a keleti vallásokban, a megvilágosodás, a tisztaság, az újjászületés jelképeként ismeretes. Sok ember előszeretettel tetoválja magára, vagy valamilyen formában viseli, magával hordozza ezt a szimbólumot, de sokszor az igazi jelentését, kevesen ismerik, csak divatossá vált, ezért most bemutatjuk Nektek, hogy valójában mit szimbolizál ez a csodálatos virág.

olvass tovább

Kimi Raikkönen, a laza

  • 2012. március 17.

Idén egy nagy visszatérőt ünnepelhetnek a Formula-1 rajongói Kimi Raikkönen személyében. De az is örülhet, aki szereti a mókás interjúkat!

olvass tovább

Teltházas bulival ünnepeltek a Lotus Ladies Cup 2011 versenyzői

  • 2011. október 14.

Nagyszabású, teltházas partyval ünnepelték a Lotus LAdies Cup 2011 zárását a versenyzők és az autós sport rajongói. A Zrínyi utcai Creol Bar előtt két csodaszép Lotus Elise várta a vendégeket, hogy élőben is megcsodálhassák a versenyautókat, ne csak a videón és képen ismerjék meg a 16 egyedi gyártású Lotus-t. A vendégek nagy örömére a lányok is jelen voltak, egy rövid ám annál frappánsabb sajtótájékoztató keretein belül beszéltek élményeikről, és a száguldásról.

olvass tovább

Uniqua Lotus Ladies Kupa június 4-én

  • 2011. május 11.

Magyarországon első alkalommal kerül megrendezésre a Lotus Ladies Kupa. A csak hölgyek számára megrendezésre kerülő versenysorozatban 16 pilóta indul a Lotus Elise 1,6 típusú 138 lóerős autókkal. A sorozat a Magyar Bajnoki futam része, így a győztes magyar bajnoki címet kap.

olvass tovább

Lotus Evora újraéledve

  • 2010. szeptember 12.

Eddig a Lotus Evorában 280 lóerős motor volt, amiért sok ember elégedetlenkedett is, ezért egy kisebb átalakítás után most megújult erővel tért vissza ez a gyönyörű brit sportautó.

olvass tovább