Kulcsszó keresés /


Eltűntél

Mára már eltűnt a bőrömről mohóságod kék ujjnyoma. Többet adtál két fekve kimondott félmondattal, mint amennyit el tudok viselni. A lét elviselhetetlen könnyűsége nehezedett rám, én meg kicsúsztam alóla.

olvass tovább

Emmy 2018 - A nyertesek listája

  • 2018. szeptember 18.

A 70. Emmy-gálán előzetesen a legtöbben leginkább A szolgálólány meséjének győzelmére számítottak, azonban úgy tűnik, hogy a drámai disztópiának ezúttal nem osztottak lapot - vagy legalábbis díjakat. A legjobb drámai sorozat a világ nagy kedvence, a Trónok harca lett, ráadásul a Tyriont alakító Peter Dinklage is hazavihette a "Legjobb mellékszereplő drámai sorozatban" elismerést.

olvass tovább

'Nem tudomást venni nem egyenlő a tudatlansággal: meg kell dolgozni érte.' – a legütősebb idézetek a Szolgálólány meséjéből

  • 2018. július 24.

Elisabeth Moss egy szempillantás alatt vált az egész világon ismertté, hiszen ő formálja meg a Szolgálólány meséjében a főszereplő June karakterét. Joggal mondhatjuk, hogy a sorozat sikere nagyban köszönhető tökéletes alakítást nyújtó színésznőnek, aki a mai napon ünnepli a 36. születésnapját. Ebből az alkalomból a történet leghatásosabb idézeteit gyűjtöttük össze!

olvass tovább

Top9: Max Minghella, a Szolgálólány meséjéből

  • 2018. július 18.

A szolgálólány meséje című sorozat óriási visszahangot váltott ki a nézőkből. Azonban kétség sem fér hozzá, hogy a sorozat sikere töretlenül hódítja a világot. Következő képgalériánkba a sorozat Nick-je azaz Max Minghella kap főszerepepet.

olvass tovább

Eljegyzés - ez lesz az én szerencse évem!

  • 2015. március 18.

Lola, a csodálatos hangú énekesnő életének egy szuper izgalmas időszakát éli, hiszen nemcsak karrierjének egy kiemelkedő időszaka köszönt be idén, de a magánélete is tökéletesen alakul. Lola mesél nekünk karrierjéről, magánéletéről, valamint kedvenc szépészeti eljárását is eljárulja nekünk!

olvass tovább

Top 20 lámpa

  • 2013. november 18.

Legyen az falikar, állólámpa vagy mennyezeti függeszték, bemutatjuk azt a 20 kedvencünket, melyek a mai trendeknek is megfelelnek.

olvass tovább

Marc Jacobs - Lola

  • 2010. január 20.

Lola, Marc Jacobs legújabb illata. Határozott elképzelése volt arról, hogy mit jelent a nőies és a szexi – az ártatlanság szemtelenül kreatív oldala, mely csakis Marc Jacobs műve lehet.

olvass tovább