Kulcsszó keresés /


30 évesen már öregek vagyunk?

A napokban bukkantam rá egy írásra, amely azt hirdette, hogy a 30-as és 40-es éveikben járó nők sokkal jobbak, mint „a fiatalok”, és ezt persze számos állítással alá is támasztották. Én meg csak ültem ott, és meredten bámultam a képernyőre, ugyanis nem értettem, hogy mit jelent az, hogy „a fiatalok”. Mert akkor aki 30 éves, az már nem fiatal?

olvass tovább

11 dolog, amit megbánunk a harmincas éveinkben

  • 2022. június 15.

Huszonévesen képesek vagyunk fejest ugrani abba a bizonyos élet nevű valamibe, hogy mindent, de tényleg mindent megtapasztalhassunk. A legjobb azonban az, ha képesek vagyunk mások hibáiból is tanulni és nem visszük mindenáron vásárra a saját bőrünket. Ha közeledsz a 30-as álom, vagy inkább rémálom határhoz, sok mindent átértékelsz magadban. Íme, néhány dolog, amin minden 30-as nő átesik!

olvass tovább

A legjobb Szex és New York idézetek az öregedésről

  • 2021. október 15.

Mind imádtuk a Szex és New York sorozatot, mert több száz kilométerre innen a stílusos manhattani nők életében, a saját problémáinkra ismertünk rá. Imádtuk, mert megnyugtató volt, hogy az öregedéssel ezeknek a belevaló nőknek is épp úgy szembe kellett nézniük, mint nekünk. A legkedvesebb, legigazabb öregedésről szóló idézetek következnek most tőlük.

olvass tovább

A legjobb frizurák minden korosztálynak

  • 2015. szeptember 29.

Az ősz beköszöntével egy kis vérfrissítésre vágysz, de nem tudod, hogy mi állna jól és lenne a korodhoz is megfelelő? Most bemutatjuk az 5 legjobb frizuratippet, járj éppen a 20-as, 30-as, 40-es vagy az 50-es éveidben!

olvass tovább

Frizurák minden korosztálynak

  • 2012. január 09.

Egy nő egy bizonyos kor után mindenképpen fiatalodni akar, vagy legalábbis fiatalabbnak akar látszani. Mivel az örök élet elixírjét a mai napig nem találták ki, így maradnak a jól bevált praktikák, amelyek sorából nem maradhat ki a frizura. Nézzük, ezen a téren milyen szabályokat kell követned!

olvass tovább