Stílusiskola: kockás minta minden mennyiségben

Mert ugye nagyon egyszerű és komfortos egyszerű, basic ruhadarabokat hordani, azonban időnként kifejezetten jó ötlet lehet a mintás ruhadarabokat választani. Mi ezek közül leginkább a kockásra szavazunk így télen, ezért most össze is gyűjtöttünk 10 összeállítást, amelyeket szuper jó inspirációként szolgálhatnak.

olvass tovább

Stílusiskola: töltsd fehérben az ünnepeket

Karácsonykor a piros, csillogó, illetve kockás darabokat részesítjük előnyben, pedig ilyenkor igazán stílusos és különleges outfiteket állíthatunk össze, ha a fehér mellett tesszük le a voksunkat. Az egészen biztos, hogy így ki fogunk tűnni a tömegből, szerintünk igazán elegáns és kifinomult választás.

olvass tovább

Stílusiskola: tündökölj kockás ruhadarabokban

Most, hogy közeledik a karácsony, tényleg elérkezett a kockás ruhadarabok ideje, hiszen egyrészt a legegyszerűbb outfiteket is pillanatok alatt feldobják, másrészt pedig ezekben egészen biztosan bármilyen karácsonyi fotón tökéletesen fogunk mutatni. Szóval elő a kockás ruhadarabokkal és a kamerákkal!

olvass tovább

Stílusiskola: idén viselj viselj kockás kabátokat

Annak ellenére, hogy kénytelenek leszünk egyre több réteg ruhát magunkra húzni, nem kell lemondanunk arról, hogy csinosak legyünk. Mivel az időnk nagy részét kabátokba burkolva töltjük majd az őszi és téli szezon során, ezért érdemes beszerezni egy-egy stílusos darabot, mi pedig ezúttal a kockás kabátokra szavazunk. Mutatjuk is, hogy miért!

olvass tovább

Stílusiskola: őszi kedvencünk a kockás nadrág

Itt az idő, hogy elpakoljuk a szekrénybe a kedvenc farmer shortjainkat, és elkezdjük felkészíteni a gardróbunkat az őszi szezonra. A mi kedvenceink idén egészen biztosan a kockás nadrágok lesznek, amelyekkel nagyon jól mutatnak basic darabokkal, és a legegyszerűbb összeállításokat is képesek feldobni. Mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább