Kulcsszó keresés /


10+1 felejthetetlen menyasszonyi ruha a filmvászonról

  • 2016. május 18.

Emlékszel még Monica Geller, Carrie Bradshaw, vagy Blair Waldorf menyasszonyi ruhájára? Ha nem is mindegyik ugrik be egyből, azért biztos, hogy neked is van kedvenced az alábbiak közül. Merthogy ebben az anyagunkban a film (és sorozat)történelem legemlékezetesebb esküvői ruháit gyűjtöttük össze.

olvass tovább

Anya csak egy van: Anyák napja

  • 2016. május 01.

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson) Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.

olvass tovább

Mozipremier: Anya csak egy van

  • 2016. február 26.

Mi a közös Julia Robertsben, Jennifer Anistonban és Kate Hudsonban? Hogy mindhárman édesanyák, akiket bizony összehoz az élet, az Anya csak egy van című fergeteges vígjátékban.

olvass tovább

A legjobb Goldie Hawn mozik

  • 2015. november 21.

A máig csodaszép Goldie Hawn éppen ma ünnepli 70. születésnapját. Kevesen tudják, hogy édesanyja magyar származású zsidó volt, aki az Aranka név tükörfordításaként választotta lányának a Goldie nevet. Kurt Russellel több mint 30 éve alkotnak egy párt, és lányára is büszke lehet, hiszen Kate Hudson örökölte édesanyja szépségét és tehetségét is. Goldie születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

Amikor a lányok elkezdtek farmert hordani

  • 2009. február 17.

A 30-as években Hollywood a Vadnyugatot ünnepelte és olyan filmszínészek kezdtek sikeres karriert, mint Gary Cooper, Douglas Fairbanks és John Wayne – ettől kezdve világszerte népszerűvé vált a western stílus és ez a népszerűség a mai napig tart.

olvass tovább