Elrepült a nyár, de semmit nem tettél a karrieredért? 5 tipp, hogy szeptembertől turbófokozatba kapcsold a tudatosságod!

  • 2019. augusztus 29.

Szinte egy szempillantás alatt elröppent az idei nyár, pályakezdőként vagy a diplomához közel viszont kevés fiatal használja tudatos karrierépítésre a nyakába szakadó szabadidőt, hiszen a fesztiválozás, vagy egy vízparti nyaralás sokszor csábítóbbnak tűnik. A bulik végeztével azonban érdemes megfontolni néhány tanácsot, amivel már szeptembertől tudatosan tehetnek azért a fiatalok, hogy később jobb állást kaparinthassanak meg és felkészüljenek a munkaerőpiac kihívásaira!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. március 2.

  • 2015. március 02.

A mai napon fókuszáld és gyűjtsd össze az energiáidat és vezesd át a cselekedeteibe. Ma munka és karrierépítés, kreativitás, alkotás. Napi megerősítés: Teremtőerőm, cselekvőerővel párosítva csodákra képes.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. február 13.

  • 2014. február 13.

A mai napon tegyél valami különlegeset a VÍZ érdekében. Ma a munka és a karrierépítés, kreatív alkotásé legyen a főszerep. Napi megerősítés: kitűzöm céljaimat, hiszek benne és megvalósítom.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 4.

  • 2013. június 04.

A mai napon teremtsd meg a Harmóniát minden életterületeden a munkahelyeden és adj hálát érte. Ma tégy valamit a karrierépítésed ügyében, tevékenységed sikert hoz. Napi megerősítés: Nap-mint nap a legjobbat hozom ki magamból, és cselekszem.

olvass tovább

Hét tévhit a karrierrel kapcsolatban

  • 2011. január 03.

Itt az új év, ilyenkor hajlamosak vagyunk úgy gondolni, mostantól minden más lesz. Esti futások, visszafogott sörözések a haverokkal, és perszer lendületes karrierépítés a cégnél. Ezt már sokszor, sokan megírták hogyan kell csinálni, mi most közelítsük meg a dolgot hátulról. Avagy hogyan ne építs karriert 2011-ben.

olvass tovább