Kulcsszó keresés /


Könnyű velem

Könnyű, ha odafigyelsz, ha nem csak a felszínt látod, hanem a mélyben húzódó parányi részleteket, amikhez talán csak akkor jutsz hozzá, ha csákánnyal indulsz neki a lelkem kibogozásának.

olvass tovább

Gyógyítsd meg magad a múltból!

Sokan cipelünk olyan terheket, melyeket már rég le kellett volna raknunk. Melyek nem is a mi csomagjaink, vagy épp nem is mi pakoltuk bele azokat a nehéz téglákat. Ennek ellenére mégis olyannyira tudja nyomni a vállunkat, hogy akár éveken keresztül befolyásolhatja a döntéseinket. Hatással lehet a jelen, de még a jövővel kapcsolatos élethelyzetünkre is.

olvass tovább

A távkapcsolat napos oldala

Egy randioldal 2017-es felmérése szerint az egyedülállók 70%-a úgy gondolja, hogy a távkapcsolat olyan dolog, ami igenis megéri a befektetett energiát, hiszen, ha kevesebbet lehetsz a partnereddel, akkor jobban kell bíznod a kapcsolatotokban és a másikban, hogy boldogok lehessetek. Akkor miért is félnek olyan sokan belevágni?

olvass tovább

Ha a férfi nem akar szexet

A szexualitás egy alapvető dolog az ember életében. Szükséglet és élvezeti faktor. Ha azt érzed, hogy valamiért az intim percek egyre jobban kezdenek kikopni a kapcsolatotokból, valószínűleg van oka.

olvass tovább

Egyedül élni felszabadító - amit tényleg csak azok értenek, akik már megtapasztalták

  • 2023. január 29.

Élet. Teljesen egyedül. Állítólag néhány tudományos kutatás kimutatta, hogy ez a fajta életmód növeli a szociális készségeket, nagyobb önállóságra sarkall, és arra, hogy tudatosabb kapcsolatot építs ki saját magaddal. Tehát önmagad helyezd a középpontba! Ahhoz pedig még kutatás sem kell, hogy tudd: ha egyedül laksz, simán kiélheted a fura szokásaidat!

olvass tovább