Kulcsszó keresés /


A bizalom nem jutalom és nem is nyeremény

Nem szabadna általános tényként kezelni, hogyha éppen jól viselkedsz, akkor megkaphatod. Csak manapság tűnik olyannak a bizalom, mintha olcsó játékszer lenne? Mintha ki kéne érdemelni, hogy megkaphasd, hogy bárkinek is odaad, hiszen mint egy aranycikesz, ezt sem lehet csakúgy meglátni, ez sem való mindenkinek: persze, ez a része még normális is lenne, de közben hajlamosak vagyunk úgy tenni, mintha mi irányítanánk, és kényünk kedvére húzhatjuk ki a kalapból vagy épp vonhatjuk el valakitől, hiszen ki más dönthetné el, hogy kiben bízunk meg és kiben nem, ha nem mi magunk, nem igaz?

olvass tovább

Két női minőséget jelölő bolygó is megkezdte frusztrációkkal teli fényszögkapcsolatát

Az érzelmeink és a család jelölője szembenállásba kerül a Nagy Tanítóval, ráadásul másik két női minőséget jelölő bolygó is megkezdte frusztrációkkal teli fényszögkapcsolatát. Eközben a Merkúr kihátrált a perspektívák jelölőjével való együttállásából és közelít a Naphoz. A háttérben viszont ismét szól a Cápa főcímdala, ugyanis a légkalapács megállt... Nézzük, milyen megéléseket hozhatnak ezek a hatások.

olvass tovább

A Nap-Hold együttállás belép a Bika jegyébe

A tegnap írásomban kezdtem el részletezni a mai nap pontosuló igen összetett hatást. Írtam a Kos Újholdról, ennek kapcsán a Nap és a Hold együttállásáról a Kos és Bika csillagjegyek határán. Részleteztem ezeken túl a Nap-Hold együttállás összekapcsolódását és szembenállását a Fel- és Leszálló Holdcsomópontokkal. Mi maradt a mai posztra? A lényeg! A Nap-Hold együttállás belép a Bika jegyébe és ezzel pontosul kvadrátjuk a légkalapáccsal, a Plutoval. Nézzük!

olvass tovább

Skorpió Hold

Röviden: Skorpió Hold. Picit hosszabban: Skorpió Hold együttállásban az energetikai lefolyóval, még kvadrátban a légkalapáccsal. Emellett azonban kezd kialakulni egy számottevő együttállás is a Halak csillagjegyben, mégpedig a Merkúr, a Nap és a Neptunusz között.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kalapokat

A kalapok azok a kiegészítők, amelyek pillanatok alatt megváltoztatják és stílusossá teszik a megjelenésünket, ráadásul minden évszakban, így télen is remek ötlet lehet őket elővenni a gardróbunkból. Ezért most megmutatjuk, hogy hogyan érdemes kalapokat viselni!

olvass tovább