Kulcsszó keresés /


2019-es minimalista és maximalista körömtrendek

  • 2019. január 21.

A szín és a design tekintetében ritkán hagyatkozunk a szabályokra vagy iránymutatásokra körmök tekintetében. Ugyanakkor hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem érdekelnek minket évről-évre a legújabb trendek és őrületek. Íme az idei év bohém körömtrendjei!

olvass tovább

2016/2017 őszi-téli körömtrend

Nőként jól tudjuk, hogy a csinos frizura, a gyönyörű smink, a jól megválasztott outfit, és a divatos kiegészítők mellett mennyire fontos, hogy a kezünk is ápolt és szépen manikűrözött legyen. Egy ízléses szín vagy színkombináció felpezsdíti a mindennapokat, és legalább olyan nélkülözhetetlen alapja a rólunk alkotott képnek, mint a hajunk, a cipőnk vagy az öltözékünk. Hogy semmi se szabjon gátat stílusos megjelenésünknek, lássuk, mit tartogat a 2016/2017-es őszi-téli szezon a körmeinknek!

olvass tovább

Tavaszi körömtrendek - a lakkok szerelmeseinek

Ma már nemcsak a cipők, az újabb ruhakollekciók vagy frizurák trendjeit követjük nyomon évről évre. A körömfestés nagyobb divatját éli, mint valaha, így nem árt, ha ennek az alakulását is figyelemmel kísérjük. Szóval itt egy gyors körkép a 2016-os tavaszi körömtrendekből a lakkok szerelmeseinek!

olvass tovább

Őszi lakkajánló

  • 2014. október 10.

A lakk- és körömtrendeket szinte lehetetlen követni, évszakonként a legkülönbözőbb és igen szélsőséges irányvonalaival találkozhatunk. Segítségül összeállítottunk nektek egy válogatást az ősz legmenőbb színeiből és formáiból.

olvass tovább

Tavaszi lakkajánló

  • 2014. március 17.

A lakk- és körömtrendeket szinte lehetetlen követni, évszakonként a legkülönbözőbb és igen szélsőséges irányvonalaival találkozhatunk. Segítségül összeállítottunk nektek egy válogatást a tavasz legmenőbb színeiből és formáiból.

olvass tovább