Kulcsszó keresés /


Hogyan kóstoljunk whiskyt? Profi gyorstalpaló kezdőknek

  • 2020. december 29.

Mit tudhatunk meg a whiskyről a színe alapján? Mennyire dugjuk bele az orrunkat a pohárba? Jéggel vagy jég nélkül érdemes kérnünk a whiskyt? Dave Francis, az Edrington márka nemzetközi nagykövete igazán hasznos tanácsokat ad melyekkel még a kezdő fogyasztók is bármilyen eseményen megállhatják a helyüket.

olvass tovább

Egy hónap múlva kezdődik a 21. Vegetáriánus Fesztivál

  • 2017. július 26.

Egy hónap múlva, 2017. augusztus 26-27. között rendezik meg Budapesten a 21. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁLT. Az ingyenes rendezvény többek között táplálkozási szakemberek előadásait, relaxációs foglalkozásokat, ételkóstolókat, öko- és bio-termékbemutatókat, zenei és tánc-programokat, valamint filmvetítéseket kínál.

olvass tovább

Olaszrizling Október idén először

  • 2013. szeptember 02.

A budapesti Gerbeaud Házban október 19-én 16:00-tól induló sétáló kóstolót megelőzően délelőtt három ültetett mesterkurzussal veszi kezdetét a fehérszőlő-fajtának szentelt nap.

olvass tovább

Zenit a Rácban!

  • 2013. július 03.

Magyar fajták borfesztiválja a Rác Fürdőben – a Borjour kóstolósorozat első nyári állomásán, a Zeniten!

olvass tovább

Főszerepben a magyar bor

  • 2013. január 23.

A rendezvényen kiemelt szerepet szánnak a magyar termékeknek: a gálavacsora alapanyagai, a borok, majd a vacsorát követő kóstoló termékei mind magyar termelőktől származnak.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - augusztus 11.

  • 2012. augusztus 11.

A nyár nem telhet el borfesztivál nélkül! Mivel szeretem a finom borokat folyamatosan figyelemmel kísérem az interneten a borkóstolókat, borfesztiválokat. Ha még időm és pénzem is engedi elutazom kedvenc magyar borvidékeimre. Kihagyhatatlan program!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XXI. / Szombat

  • 2012. május 12.

Bár társasházban lakom és nincs kertem, a cserepes virágaimat minden tavasszal egy kicsit felfrissítem. Imádok “kertészkedni”, még ebben a szerény formában is. Mivel nem mindennapi tevékenység az életemben, feltölt és kikapcsol a virágokkal való törődés, arról nem is beszélve, hogy egy kicsit belekóstolok a fizikai munkába és ez egyfajta egészséges érzéssel tölt el.

olvass tovább

Pezsgő Világ Rosé Est

  • 2011. október 27.

November 9.-én ismét az exkluzív pezsgőké a főszerep. Nyáron, a Gellérthegyen tartották az első Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivált, amelynek az volt a legnagyobb különlegessége, hogy idehaza ez volt az első olyan önálló rendezvény, amelyen csak és kizárólag a pezsgőé a főszerep. Akik lemaradtak az eseményről, azoknak nem kell búsulniuk, hiszen hamarosan újra exkluzív pezsgőt lehet kóstolni.

olvass tovább