Kulcsszó keresés /


Egy órányi jótékony figyelem. Jótékonyság kicsit másképpen.

  • 2019. november 18.

A karácsony közeledte egy jó apropó arra, hogy elgondolkodjunk azon, hogy mik a prioritások az életünkben. Mi az, ami igazán fontos. Van, aki szerencsésebb, van, aki kevésbé sikeres. De egy biztos adni mindig jobb, mint kapni. Ha többet kapunk az élettől, mint más, akkor pedig természetes érzés, hogy egy részét vissza is szeretnénk adni.

olvass tovább

Bűvészt hoz a taxi gyereknapra

  • 2017. május 24.

Gyereknap Felnőtteknek a Gyerekekért - taxi mellett profi bűvészeket is lehet rendelni egyetlen gombnyomással május 25-én a Taxify applikáción keresztül. Aki az alkalmazással hív bűvészt, nem csupán maradandó élménnyel gazdagodhat, de jótékonykodik is. Az akció során összegyűlt teljes összeg az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványhoz folyik be. A Taxify ezen felül további 100.000 Ft-ot adományoz a szervezet számára.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. október 30.

  • 2014. október 30.

A mai napon találj módot arra, hogy jót tégy mindenkinek. Ma társasági beszélgetések, jótékonykodás. Napi megerősítés: Tudom, hogy minden , amit teszek,adok a világnak, megsokszorozódva tér vissza hozzám.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 04.

  • 2014. október 04.

A mai napon nyisd meg az elméd és erősítsd meg a szellemed, zsenialitás, szenvedély van benned , fedezd fel. Ma társaság, jó beszélgetések, jótékonykodás. Napi megerősítés: felébresztem az élet szenvedélyét és csodákat hozok létre életemben.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 16.

  • 2014. július 16.

A mai napon Változtass magadon azzal a változással, amit látni szeretnél a világban. Ha békét szeretnél, előbb legyen béke benned. Ma jótékonykodás, szeretteinkkel töltött értékes idő. Napi megerősítés: amilyen érzéseim vannak, olyan helyzeteket vonzok, tehát megválogatom gondolataimat, érzéseimet.

olvass tovább

Irgalmas Angelina

  • 2014. április 03.

Ha a jótékonykodásról híres sztárokról esik szó, Angelina Jolie képe biztosan felsejlik előttünk. A Lara Croft: Tomb Raider c. film kambodzsai forgatása alatt fogott bele humanitárius tevékenységekbe, melyeket a mai napig folytat. Angie évek óta jelentős adományokkal és személyes részévteleivel segíti számos alapítvány munkáját, Brad Pitt-tel pedig több gyermeket is örökbe fogadtak, háború sújtotta övezetekből. Páratlan szépségű és tehetségű színésznő, akit most az emberi jogok harcosaként mutatunk be.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 17.

  • 2012. április 17.

A mai nap legalkalmasabb Jótékonykodásra, adásra, godoskodásra. Ma figyeld meg milyen utat követsz,teljesítsd be önmagad. Napi megerősítés: Ma Megajándékozom önmagam figyelemmel ,törődéssel, megérdemlek mindet jót az Életemben.

olvass tovább

Divatkampányok jó ügy érdekében

  • 2011. március 11.

Tervezők, modellek, divatcégek gyakran adják nevüket, arcukat és munkásságukat egy-egy jó ügy érdekében. Jótékonysági divatkampánnyal gyakran találkozunk, a jótékonykodásnak ez az egyik leghatékonyabb formája. Jobban felfigyelnek egy hírességre, aki képviseli például az AIDS elleni harcokat, egy közkedvelt márkáról nem is beszélve.

olvass tovább