Kulcsszó keresés /


Néha sokkal jobb, ha nem kapjuk meg valakitől a figyelmet

  • 2022. november 28.

Előfordult már veled olyan, hogy elkezdtél ismerkedni valakivel, minden jól ment, majd egyszer csak hirtelen csökkent a másik érdeklődése feléd és kifarolt a történetből se szó, se beszéd? Igen, sokan feltettük a kezünket. Azonban már az elején jobb tisztázni, hogy ezek azok a helyzetek, amiket abszolút nem szabad bánni, sőt örülj annak, hogy nem fog több fejfájást okozni a dolog.

olvass tovább

Ha valaki valóban veled akar lenni, akkor nem lesznek kevert jelzések

  • 2022. november 23.

Az ismerkedés kezdeti szakaszában gyakran elkövetjük azt a hibát, hogy elrugaszkodunk a realitás talajáról és azokat a jelzéseket sem vesszük észre, melyek megmutatnák a másik ember valódi szándékait. Ez valahol érthető, mégis ha egyet lehetne tanácsolni az az lenne, hogy próbáljuk megérteni azt a tényt, hogy ha valami működik, akkor nincs helye a kételynek.

olvass tovább

5 dolog, amit a húszas éveimben még engedtem a férfiaknak, és ma már csak fogom a fejemet emiatt

  • 2022. október 06.

Idén töltöttem be a 34. életévemet, és be kell vallanom, érettebbnek és magabiztosabbnak érzem magam, mint valaha. Rájöttem, hogy minél idősebb leszek, annál jobban szeretem és tisztelem magam, és ennek közvetlen visszatükröződését látom a párkapcsolataim során. Annyi olyan dolog van, amit korábban megengedtem a férfiaknak, és amit ma már biztosan nem tűrnék el.

olvass tovább

Előbb a szex, aztán kiderül, hogy megéri-e a nő

A romantikus randevúk korszaka lejárt volna? Ciki manapság rózsával köszönteni a kedvest a találkák alkalmával? Ósdi mindaz, amelytől a női szív rózsaszín ködbe burkolózik? Manapság abszolút elfogadott, hogy első körben az úgynevezett kémia működése kerüljön tesztelésre, és ha azzal minden stimmel, utána jöhet minden más.

olvass tovább

Inkább egyedül, mint valakivel, akinek nem egyezik a lelke az enyémmel

Egy kapcsolat nem zavartalan utazás, nem tökéletes, de nem is kell, hogy az legyen. Hiszen mindenhol vannak problémák, és olykor bizony tud nehéz, és fájdalmas lenni a szerelem. Nem kellene, hogy az legyen. Nem kellene, hogy fájjon, de mégis, előfordul, hogy egyes kapcsolatok minden energiádat elszívják tőled, és megfosztanak a boldogság érzésétől. Néhány fájdalmas kapcsolat csontig tud hatolni.

olvass tovább

6 férfi típus, akivel a strandon találkozhatsz

  • 2022. augusztus 11.

Nyáron - amennyiben az időjárás engedi - megpróbáljuk a lehető legtöbb időt a strandon, vízparton tölteni, így hamar megismerhetjük az ott fellelhető tipikus karaktereket. Most a férfiakat vettük sorra, akikkel fürdőzés közben találkozhatunk -akár van hozzá kedvünk, akár nincsen....

olvass tovább

Ha egy férfi nem tud, és nem is akar várni, az az ő problémája

Van úgy, hogy rögtön tudjuk, ő az. A találkozásunk azonnali kapcsolódás. Már a legelső alkalommal egymásra hangolódunk, a testünk azonnal megtanul a lélek nyelvén beszélni, egymáséi vagyunk, én az övé vagyok, és ő az enyém. Nincs szükség arra, hogy a szex fejezze be a szerelmes táncunkat, mert a találkozásunk lelkek találkozása, és a testiségünk magától értetődő, akárcsak bármilyen más érintés közöttünk.

olvass tovább