Kulcsszó keresés /


Horváth Csaba ismét a Tháliában rendez

  • 2020. szeptember 24.

A tavalyi nagysikerű Trainspotting bemutató után Horváth Csaba ismét visszatér a Tháliába rendezni, ezúttal Patrick Marber világhírű művét, a Közelebb című drámát állítja színpadra. A Télikertben debütáló darab a tervek szerint december 19-től lesz látható.

olvass tovább

Stílusiskola: tavaszi outfitek hétvégére

Végre valahára kiszabadulhatunk az otthonunkból, és eltölthetünk pár gondtalan órát a barátaink vagy éppen a családunk társaságában teraszokon ücsörögve. Természetesen ennek most mindenképpen szeretnénk megadni a módját, így olyan outfiteket válogattunk össze, amelyek tökéletesek lehetnek tavaszi délutánokra és estékre.

olvass tovább

Top10: így kerülheted el azt a bizonyos 'bad hair day'-t a karantén idején

  • 2020. április 12.

Mostanában gyakran előfordul, hogy egyszerűen tükörbe nézni sincs kedvünk, mert annyira összeszedetlennek érezzük magunkat, mert szörnyű a hajunk és egyszerűen megmosni sincs kedvünk, főleg nem még órákat foglalkozni vele utána. Pontosan ilyen napokra hoztunk most 10 tippet, melyek segítségével egy pillanat alatt orvosolni lehet a 'bad hair day' krízisét.

olvass tovább

Stílusiskola: így hozd ki a maximumot a farmer és fehér felső párosából

  • 2017. augusztus 16.

A farmer plusz fehér felső kombináció az, ami egészen biztosan mindenkinek remekül áll, ráadásul bármilyen helyzetben előrukkolhatunk vele, ha a megfelelő kiegészítőket viseljük hozzá. Elsőre azt gondolhatnánk, nincsen semmilyen érdekesség egy ilyen szettben, azonban rengeteg módon variálhatjuk, mindössze annyi a titok, hogy figyeljünk oda a részletekre. Mutatjuk is, hogy hogyan!

olvass tovább

Stílusiskola: a legjobb szettek Serena van der Woodsen gardróbjából

  • 2017. augusztus 04.

Hosszú listát lehetne írni arról, hogy miért rajongtunk a Gossip Girl-ért, annyi azonban bizonyos, hogy New York, az intrikák és a ruhák egészen biztosan szerepelnének rajta. A sorozat egyik legstílusosabb karaktere kétségtelenül Serena volt, aki nem csak az estélyeken ragyogott luxusmárkák és sztártervezők darabjaiban, de akkor is tökéletesen nézett ki, amikor csak iskolába ment vagy elugrott vásárolni. Íme a legjobb szettek a szőke szépségtől!

olvass tovább

Top10: kontyok sietős reggelekre

Egy konty lehet laza vagy szoros, tehetjük a tarkónkra vagy a fejünk tetejére, és akár egy kis csavart is vihetünk bele egy pár fonat segítségével. Annyi biztos, hogy bármilyen vészhelyzetben - ha nem volt időnk hajat mosni, ha nincs túl sok időnk reggel, vagy ha nagyon száll a hajunk – nagy segítségünkre lehet. Ezért a legjobb konty ötleteket gyűjtöttük most össze!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a piros színt

  • 2017. július 18.

A piros szín az, amivel akár sminkről, akár ruhadarabokról van szó, egészen biztosan kitűnhetünk a tömegből. Azonban éppen emiatt nem olyan könnyű viselni, és többször is meg kell gondolnunk, hogy mivel kombináljuk. Ehhez hoztunk most tippeket, hiszen az egyik legmegnyerőbb, és egyben legkényesebb színről van szó!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld idén nyáron a rompert

  • 2017. július 08.

Kevés olyan kényelmes viselet létezik -főként a nyári forróságban –, mint a romper. Mindössze egyetlen egy ruhadarabba kell belebújnunk, amely tökéletes társunk lehet városnézés közben, amíg nyaralunk, de az átmulatott nyári éjszakákon is, ha tudjuk, hogy milyen kiegészítőkkel kombináljuk. Ezekhez hoztunk most ötleteket, lapozzátok át a galériánkat!

olvass tovább