Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így hozd ki a maximumot a farmer és fehér felső párosából

  • 2017. augusztus 16.

A farmer plusz fehér felső kombináció az, ami egészen biztosan mindenkinek remekül áll, ráadásul bármilyen helyzetben előrukkolhatunk vele, ha a megfelelő kiegészítőket viseljük hozzá. Elsőre azt gondolhatnánk, nincsen semmilyen érdekesség egy ilyen szettben, azonban rengeteg módon variálhatjuk, mindössze annyi a titok, hogy figyeljünk oda a részletekre. Mutatjuk is, hogy hogyan!

olvass tovább

Stílusiskola: a legjobb szettek Serena van der Woodsen gardróbjából

  • 2017. augusztus 04.

Hosszú listát lehetne írni arról, hogy miért rajongtunk a Gossip Girl-ért, annyi azonban bizonyos, hogy New York, az intrikák és a ruhák egészen biztosan szerepelnének rajta. A sorozat egyik legstílusosabb karaktere kétségtelenül Serena volt, aki nem csak az estélyeken ragyogott luxusmárkák és sztártervezők darabjaiban, de akkor is tökéletesen nézett ki, amikor csak iskolába ment vagy elugrott vásárolni. Íme a legjobb szettek a szőke szépségtől!

olvass tovább

Top10: kontyok sietős reggelekre

Egy konty lehet laza vagy szoros, tehetjük a tarkónkra vagy a fejünk tetejére, és akár egy kis csavart is vihetünk bele egy pár fonat segítségével. Annyi biztos, hogy bármilyen vészhelyzetben - ha nem volt időnk hajat mosni, ha nincs túl sok időnk reggel, vagy ha nagyon száll a hajunk – nagy segítségünkre lehet. Ezért a legjobb konty ötleteket gyűjtöttük most össze!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a piros színt

  • 2017. július 18.

A piros szín az, amivel akár sminkről, akár ruhadarabokról van szó, egészen biztosan kitűnhetünk a tömegből. Azonban éppen emiatt nem olyan könnyű viselni, és többször is meg kell gondolnunk, hogy mivel kombináljuk. Ehhez hoztunk most tippeket, hiszen az egyik legmegnyerőbb, és egyben legkényesebb színről van szó!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld idén nyáron a rompert

  • 2017. július 08.

Kevés olyan kényelmes viselet létezik -főként a nyári forróságban –, mint a romper. Mindössze egyetlen egy ruhadarabba kell belebújnunk, amely tökéletes társunk lehet városnézés közben, amíg nyaralunk, de az átmulatott nyári éjszakákon is, ha tudjuk, hogy milyen kiegészítőkkel kombináljuk. Ezekhez hoztunk most ötleteket, lapozzátok át a galériánkat!

olvass tovább

Top10: így viseld a csipkét

A csipke mondhatni örök, hiszen sosem megy ki a divatból, egyszerre elegáns és szexi, ráadásul bármilyen színben csodásan mutat. Bátran viselhetjük olyan alkalmakkor egy szép magassarkúval, amikor kicsit csinosabban kell felöltöznünk, viszont ha tornacipővel és farmerral párosítjuk, tökéletes választás lehet a hétköznapokon is. Íme tíz inspiráló csipkés outfit!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a maxi ruhát

  • 2017. június 29.

Nyáron, a nagy melegben könnyen előfordulhat, hogy nincs kedvünk nadrágot húzni, vagy különösebben sokáig tervezgetni a megjelenésünket, és ilyenkor lehet nagy segítségünkre egy maxi ruha. Viselhetjük saruval, magassarkúval vagy tornacipővel, egészen biztos, hogy kifogástalan lesz a megjelenésünk.

olvass tovább

Stílusiskola: így legyél csinos az edzőteremben

  • 2017. június 27.

A sportolásról gyakran az izzadság, és a szenvedés jut eszünkbe, azonban ez koránt sem jelenti azt, hogy ne nézhetnénk ki jól, miközben edzünk. Arról nem is beszélve, hogy igen motiváló lehet egy csinos edzőruha, amikor egy kicsit nehezebb rávenni magunkat, hogy megmozduljunk.

olvass tovább