Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj fehér ingeket

A fehér ing legalább annyira elengedhetetlen része a tökéletes gardróbnak, mint egy fehér póló. Farmerral és színes nadrágokkal, illetve szoknyákkal is nagyon jól mutat, ráadásul laza eleganciát kölcsönöz a megjelenésünknek. Meg is mutatjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj fehér ingeket

Az örök klasszikus, amire bátran mondhatjuk, hogy egyszerű, mégis nagyszerű. Bátran viselhetjük farmerrel, szoknyával vagy elegánsabb nadrágokkal, ez az a ruhadarab, amivel egyszerűen nem lehet hibázni, bármely alkalomra tökéletes választás. Mutatjuk is, hogy hogyan viseld!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ingeket, hogy igazán csinos lehess

Szó sincs róla, hogy ingeket csak különleges alkalmakkor viselhetünk, amikor ki kell öltöznünk vagy ha a munkahelyünk megköveteli. Hiszen az ingekkel egy pillanat alatt elegánsabb tehetjük a megjelenésünket a hétköznapokon is, vagy ha kicsit lazább ruhadarabokkal és kiegészítőkkel párosítjuk, akkor egy percig sem fogjuk magunkat feszélyezve érezni bennük.

olvass tovább

Az ing

  • 2011. június 20.

Az ingnek az öltözködésben elfoglalt különleges szerepét számos kultúrtörténeti tény igazolja. Az európai történelmen keresztül mindvégig a politikai hatalom és hovatartozás reprezentálására illetve jelzésre szolgált. Arra,hogy miképpen válhatott véletlenségből politikai szimbólummá az ing,érdekes példát szolgáltat a garibaldisták esete.

olvass tovább

Öltözködési protokoll

  • 2011. január 21.

Sajnos Magyarországon még mindig kevés a kultúrája a protokollnak, pedig az egyik legfontosabb szempont az üzleti vagy diplomáciai érintkezésnek. Nem mindegy mikor mit veszünk fel, ezért nem árt tisztáznunk a dress code fogalmát.

olvass tovább