Kulcsszó keresés /


Az érzelmeinkért felelős Hold beért az Oroszlán jegyébe

A napok óta aktív derékszögünk a Mars, a Jupiter és a Pluto között még aktív, de mivel már elérte mindegyik fényszögkapcsolat a csúcspontját, így hatásai kifutóban vannak. Ennek a háromszögnek a munkásságát „támogatja" a Nap és a Szaturnusz csiki-csukis fényszögkapcsolata is. Emellett az érzelmeinkért felelős Hold beért az Oroszlán jegyébe.

olvass tovább

Segítségünkre lesz a Hold, valamint egy nagyon kellemes fényszöge a Jupiterrel

A múlt heti posztokban vesézgetett derékszögű háromszög még aktív, hatásai még egy darabig érezhetőek lesznek. De ahogy szokott, most is kapunk több apró segítséget, hogy ne billenjünk meg teljesen. Segítségünkre lesz a Hold, valamint egy nagyon kellemes fényszöge a Jupiterrel, a Mars fokra pontos szextilje a Nappal, valamint a Pluto-Nap trigonja. Nézzük, hogyan hathatnak most ezek a napunkra.

olvass tovább

A Hold az Ikrek jegyében lesz egyész hétvégén

Ma van a csúcspontja a pár nappal ezelőtti posztomban leírt derékszögű háromszögnek, ugyanis mindegyik fényszöge fokra pontos lesz az esti órákban. Segítségként a Hold az Ikrek jegyében lesz egyész hétvégén, ezzel lazítva picit a feszült közeget. Hajnalban a Nap is jegyet vált a Mars mellett, így még több aktív energia érkezik a kollektívába.

olvass tovább

A Nap-Hold együttállás belép a Bika jegyébe

A tegnap írásomban kezdtem el részletezni a mai nap pontosuló igen összetett hatást. Írtam a Kos Újholdról, ennek kapcsán a Nap és a Hold együttállásáról a Kos és Bika csillagjegyek határán. Részleteztem ezeken túl a Nap-Hold együttállás összekapcsolódását és szembenállását a Fel- és Leszálló Holdcsomópontokkal. Mi maradt a mai posztra? A lényeg! A Nap-Hold együttállás belép a Bika jegyébe és ezzel pontosul kvadrátjuk a légkalapáccsal, a Plutoval. Nézzük!

olvass tovább