Kulcsszó keresés /


Mi történik ma?

A Merkúr hamarosan megkezdi hátráló mozgását, virtuálisan már megállt az égbolton. Emellett aktív a Nap és a Felszálló Holdcsomópont, valamint a Vénusz és a Neptunusz együttállása.

olvass tovább

Érezhetően aktívabbak az energiák körülöttünk

Itt vagyok, nem tűntem ám el, csak hát beindultak a dolgok… Az elmúlt napokban kioldódott a Vénusz és a Szaturnusz együttállása, valamint a Nap és a Pluto szextil fényszöge is, továbbá volt/van egy szuper Skorpió Holdunk is. A mai napon aktiválódik a Merkúr és a Pluto kvadrátja, ami viszont behozhat pár kellemetlen dolgot a rendszerbe.

olvass tovább

A lelki békénket érintő lezáró, tanító, új alapokra helyező, határokat és szabályokat alakító tendencia a tetőfokához ér.

Izgalom, izgalom hátán. A mai nap során lesz fokra pontos a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz együttállása a Halak jegyében. A Vízöntőben haladó Vénusz kvadrátja még aktív a Jupiterrel és, hogy érezzük a törődést, az Uránusszal is rálép ugyanerre a fényszögre. Emellett az érzelmi világunk is billeghet, ugyanis a Hold együttállásban lesz a Leszálló Holdcsomóponttal.

olvass tovább

Az ehavi Telihold most a Szűz-Halak tengelyt köti össze, megspékelve a Szaturnusz és a Merkúr témáival

Nagyon izgalmas dolgok történnek a mai napon is. Kora délután lesz fokra pontos a Nap és a Hold szembenállása, azaz a Telihold, amit most a Nap Merkúrral és Szaturnusszal való együttállása fog fokozni. Ráadásul, a Telihold pontossá válása után nem sokkal indul egy nem túl erőteljes, cserébe nagyon kellemes hatás, szintén a fő jelölőt érintve, ez pedig a Jupiter szextilje.

olvass tovább

Mi történik ma?

Könnyítésként írtam nem rég, hogy kioldódott a Jupiter és a Merkúr kvadrátja. Ez szuper is, azonban a Merkúr tegnap megkezdte ugyanezt a frusztrált fényszögkapcsolatát az Uránusszal... A mai napon a mentőövünk a Hold lehet, ami a Bika jegyében jár, először a Jupiterrel, majd az Uránusszal együtt.

olvass tovább

asztrológiai vihar közepette: Navigáljunk a belső kihívásokon és fedezzünk fel új perspektívákat!

Nos, mondhatnám, hogy érkezik a felmentő sereg és fellélegezhetünk, de nem… A Hold ma a Mars és a Pluto között halad, mindkettővel együtt állva a Bak és a Vízöntő jegyek határán. Emellett az Uránusz két fényszöge is fokra pontos: tegnap késő este vált pontossá a Vénusszal való jótékony trigonja, ma pedig a Nappal való kvadrátja fokozhatja az amúgy elég nehézkes életérzést. Egy apró segítség azonban mégis érkezik késő este.

olvass tovább