Kulcsszó keresés /


Az igazi barátság valódi értéke

Régebben nem értettem, hogy lehet, hogy egyeseknek kész armadájuk van, ha barátokról beszélünk, hogy minden héten másokkal járják végig a nyüzsgő pesti éjszakát. De ahogy egyre többféle emberrel, és különböző kapcsolatokkal lett dolgom, rájöttem, hogy ez csak a felszín. Hogy hiába száz haver, ha nincs legalább egy, igaz barát közöttük.

olvass tovább

13 film, amit látnod kell, ha szereted a váratlan fordulattal végződő befejezéseket

Vannak filmek, amiket azért nézünk meg, mert szeretnénk nevetni és jól szórakozni, vannak olyanok, amiket pedig éppen azért, mert szeretnénk sírni egy kicsit, miközben összeszorul a szívünk. Vannak olyanok, amiket a haverokkal jó megnézni, olyanok, amik közben szívesen összebújunk a szerelmünkkel, és olyanok, amik tökéletesen illenek egy csajos estéhez a legjobb barátnőinkkel.

olvass tovább

Hogyan lehet barátságból szerelem?

  • 2018. január 11.

Napjainkra igen ismert és gyakran használatos kifejezéssé vált a friendzone. Nem egyszerű helyzet, ha beléd szeret egy közeli barátod, de az talán még kétségbeejtőbb, ha te kezdesz el hirtelen gyengéd érzelmeket táplálni a legjobb barátod iránt. Ha nem tudod, vagy nem is akarod legyőzni az érzést, íme néhány tipp, aminek segítségével nagyobb eséllyel törhetsz ki a haver szerepkörből.

olvass tovább

9 dolog, amit megtanultam három férfi mellett

Úgy alakult az élet, hogy a barátom és én, két haverunkkal élünk együtt, aminek következtében életemben először megtapasztalhatom, hogy milyen az, amikor a férfiak kerülnek fölénybe a nemek arányát tekintve. Ennek köszönhetően jó pár dolgot megfigyeltem a pasikat illetően, ami lehet, hogy nem feltétlenül mutatkozik meg, ha nem él velük egy háztartásban az ember lánya. Ezeket a dolgokat listába gyűjtöttem, amiket vegyen mindenki lazán, van benne némi irónia és talán egy kis túlzás is!

olvass tovább

Sztárok, akikről nem is tudtuk, hogy barátok (vagy haverok)

Most nem az olyan világraszóló celeb-barátságokról lesz szó, mint amilyen Matt Damon és Ben Affleck vagy Leonardo DiCaprio és Kate Winsleté, hanem azokról amelyek egészen újkeletűek, nem kürtölték még vele a médiát, vagy csak simán haverkodnak. Gondoltad volna például Jennifer Lawrence-ről, hogy Kris Jenner-rel barizik? Mert mi nem!

olvass tovább

YOLO helyett apaság

Az apaság egy komoly és felelősségteljes szerepkör. De mi van akkor, amikor apuci a húszas évei végét tapossa, és imádja az életet. Szeret a haverokkal lógni, fesztiválozni és persze imádja a barátnőjét. A sörözések, és az elfogyasztott cigaretta mennyiség az, ami leginkább meghatározza a hétvégéit. Míg egy napon a kedvese elé áll a hírrel: „Apa leszel!"

olvass tovább

Ne maradjon emlék!

Szerettem volna élni veled a nyárban, amikor minden könnyű, és együtt szabadságra megyünk egy ismeretlen helyre, ahol még nem járt egyikünk sem. Bemutatnálak olyan barátaimnak is, akik nem is annyira fontosak, csak amolyan nyári haverok, akik a téli időszakban sose kerülnek elő.

olvass tovább

Férfiszempont: amikor egy férfi gyermeket akar

  • 2014. november 27.

Mindig is akartam gyerekeket. Abban az időszakomban is, amikor beszippantott a haverok/buli/könnyű csajok Bermuda háromszöge, élt bennem egy kép a majdani „komoly” életvitelemről, és ez a belém égett fotó telis-tele volt palermoi utcagyerek típusú, rohangászó kölkökkel. Ekkor még rendkívül racionálisan (ha ez a megfelelő szó) tekintettem a gyermekvállalásra, értem ezalatt, hogy mindenkinek a saját döntése kell, hogy legyen, megszüli-e gyermekét, ezzel szemben a társadalom semmilyen beleszólásra nem formálhat igényt.

olvass tovább

Norbi upgrade

  • 2014. január 23.

Nem semmi, amit ez a srác elért úgy a magán-, mint az üzleti életben. Szép család, komoly cég, folyamatosan fejlődő brand. Hovatovább kis hazánkban, ha elhangzik egy beszélgetés során, hogy “te, a minap összefutottam Norbival!” előbb gondolnak rá az emberek, és csak később az azonos nevű haverra. Szóval fogalom lett. Imádják, de imádják fikázni is, bár ez minden sikeres emberrel így történik itthon. Beszólásban nagyhatalom lettünk!

olvass tovább