Kulcsszó keresés /


Top 10: Hasonmások a sztárvilágban

  • 2017. június 17.

Azt mondják, hogy minden embernek van egy alteregója valahol a világban. És mivel kedvenc sztárjaink is halandók rájuk is igaz (lehet) a mondás. Hogy az az ember, aki kiköpött másuk, ugyanazokban a körökben mozog már-már hihetetlen - de mégis igaz. Íme a bizonyíték!

olvass tovább

Női hírességek, akik kísértetiesen hasonlítanak férfi hírességekre

  • 2016. augusztus 01.

Olyat már láttunk, hogy két ember kísértetiesen hasonlít egymásra. Olyanra is felfigyelhettünk, hogy azonos nemű sztárok hazudhatnák azt, hogy testvérként születtek. Na, de annak mekkora a valószínűsége, hogy egy női híresség a megszólalásig hasonlítson egy másik celebrity-re, aki történetesen férfi? Összegyűjtöttük a celebvilág ellentétes neműi között a legszembetűnőbb hasonmásokat.

olvass tovább

Világsztárok arcát kombinálta össze egy művész

Ahány ember, annyi elmélet él arról, hogy milyen egy tökéletesen vonzó arc. Néhányan az arc szimmetriájában bíznak, mások a nagy szemekben, és a dús ajkakban hisznek. A norvég Pedro Berg Johnsen most a legszebbeknek ítélt sztárok arcait olvasztotta össze néhány kép erejéig.

olvass tovább

Döbbenetes sztár hasonmások

  • 2015. március 18.

Még a celebvilágban is fellelhetőek csillagok, akik kísértetiesen hasonlítanak valakire. Méghozzá egy másik hírességhez. Most egy csokorba szedtük azokat, akik akár ikrek is lehetnének.

olvass tovább