Kulcsszó keresés /


Kezdenek szellőzni az energiák, de a mai nap során még a női oldalunk teret adhat egy kis frusztrációnak

Ahogyan a tegnapi írásomban említettem, a Neptunuszt már lehagyta a Nap és a Merkúr is az éjszaka folyamán, így annak lassító és bágyasztó, akár áldozatiságunkat erősítő hatása fokozatosan enyhül. A trio kvadrátja még pontos, mégis, a háttérben már elindul ennek a mocsaras szemellenzőnek a tisztogatása. Mindkét mindennapi, individuális életünkért felelős bolygó a Kos elindulásra ösztönző hatásából is részesül már a Halak mocsara mellett, így érezhetően kezdik beindítani a motorokat...

olvass tovább

Skorpió Hold

Röviden: Skorpió Hold. Picit hosszabban: Skorpió Hold együttállásban az energetikai lefolyóval, még kvadrátban a légkalapáccsal. Emellett azonban kezd kialakulni egy számottevő együttállás is a Halak csillagjegyben, mégpedig a Merkúr, a Nap és a Neptunusz között.

olvass tovább

A párkapcsolatok és társadalmi életünk jelölője, a Vénusz jegyet váltott és belépett a Halak csillagjegybe

A párkapcsolatok és társadalmi életünk jelölője, a Vénusz jegyet váltott és belépett a Halak csillagjegybe, ráadásul ezzel kilépett a Szaturnusszal való együttállásából is (konfettieső!). Az Érzelmeket jelölő Hold ma még a Kos jegyében halad, ráadásul csiki-csukis fényszögkapcsolatba lép a Plutoval. Mindemellett azonban már pár napja támogat minket egy nagyon aktív hatás is, amit még élvezhetünk a hó végéig. Nézzük a részleteket!

olvass tovább

A mai nap során is beaktiválódik egy derékszögű háromszög az égbolton, így érdemes figyelnünk magunkat

Ahogyan azt már sokan tudjátok, a derékszögű háromszöget karmikus fényszögek alkotják, így az esetek többségében feszült hangulatot, helyzeteket generálhat. A jelenlegi felállásban a Szűz és a Mérleg jegyek határán haladó Hold, vele szemben a Halakban hátráló Jupiter (és Neptunusz), a derékszögön pedig az Ikrekben hátráló Mars vannak. Nézzük meg, ez milyen témákban piszkálhatja meg a kedélyeket.

olvass tovább

Paleo étrendek

A paleolit diéta lényege, hogy bizonyos ételeket száműzünk az életünkből. A paleolit korszakban nem volt állattenyésztés és mezőgazdaság, így kagylókat, halakat, tojásokat, sült húsokat, dióféléket, zöldségeket, gyökereket, gyümölcsöket, bogyókat és gombákat fogyasztott az emberiség. Aztán a mezőgazdaság kialakulásával megjelentek a neolit ételek, úgy, mint különböző tejtermékek, babok, burgonya, és cukor. Ezek a „hamis” élelmiszerek.

olvass tovább