Kulcsszó keresés /


Az ehavi Telihold most a Szűz-Halak tengelyt köti össze, megspékelve a Szaturnusz és a Merkúr témáival

Nagyon izgalmas dolgok történnek a mai napon is. Kora délután lesz fokra pontos a Nap és a Hold szembenállása, azaz a Telihold, amit most a Nap Merkúrral és Szaturnusszal való együttállása fog fokozni. Ráadásul, a Telihold pontossá válása után nem sokkal indul egy nem túl erőteljes, cserébe nagyon kellemes hatás, szintén a fő jelölőt érintve, ez pedig a Jupiter szextilje.

olvass tovább

Csendes gyógyulás és belső gyermek ápolás: Merkúr a Halakban és Nap-Szaturnusz együttállás energiahullámai

A mai napunkra is jut pár említésre méltó esemény, most a Halak csillagjegyben haladó bolygókat érintve. Egyfelől a Merkúr is jegyet váltott és átlépett a Halakba a Vízöntőből és együttállásba lépett tegnap este a Nappal is. A fő jelölő ráadásul nem csak ebben az energetikai összeolvadásban van jelen, ugyanis ma megkezdi együttállását a Szaturnusszal is.

olvass tovább

Mi történik ma?

A Nap és a Pluto szextil fényszöge ma, az esti órákban lesz fokra pontos, miközben a Szaturnusszal való kvadrátja is közelít ahhoz, hogy pontossá váljon. A mai napnak a plusz színt a Hold és a Nagy Lezáró együttállása adja a Vízöntő és a Halak csillagjegyek határán.

olvass tovább

A Nap tegnap este átlépett a Skorpió jegyébe

Nos, mára is jut esemény bőven. A Nap tegnap este jegyet váltott és átlépett a Skorpió jegyébe, viszont kilépett a Leszálló Holdcsomóponttal való együttállásból. Szintén tegnap a Merkúr végre kilépett a Plutoval való konfliktusos fényszögéből. Emellett a mai napon lesz fokra pontos a Nap nagyon támogató trigon fényszöge a Halak jegy elején hátráló Szaturnusszal, amibe ma a Hold is becsatlakozik.

olvass tovább

A Halakban tolató Szaturnusz trigonja

  • 2023. október 19.

A mai napon érkezik egy újabb segítő hatás, amit az októberről szóló videómban is említettem. Ez nem más, mint a Halakban tolató Szaturnusz trigonja. Emellett azért a Hold is besegít egy picikét.

olvass tovább