Kulcsszó keresés /


Mi történik ma?

A Mars, mint az én-képviseletünk és az ambícióink jelölője tegnap jegyet váltott és belépett a Halak jegyébe. Emellett a „párja”, a Vénusz a mai napon kezdi meg felépíteni szextil fényszögét az Uránusszal, míg ugyanez a fényszög fokra pontos ma közte és a Jupiter közt.

olvass tovább

Mi történik ma?

A párkapcsolatok jelölője, a Vénusz együttállásba lépett a Nagy Tanító és Lezáró Szaturnusszal, míg a Nap és a Neptunusz együttállása is pontosult, és a Nap lehagyta a Nagy Gyógyítót. A Halak jelleg hangsúlyos ismét, mivel mindkét esemény ebben a jegyben zajlik.

olvass tovább

Öt ok, amiért érdemes horgászni!

  • 2024. február 29.

A horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység Magyarországon, több százezren űzik. Ezzel együtt a horgászok nem egyszer hallják a kérdést ismerősöktől, hogy most akkor ebben mi a jó? Nem unalmas? Nos, egy horgász számára kicsit sem! De az izgalom faktor csak az egyenlet egyik része, számos oka van annak, hogy a vizek szerelmesei miért nem tudnak elszakadni a vizektől és a halaktól. Miért is érdemes horgászni? Lássuk is!

olvass tovább

A lelki békénket érintő lezáró, tanító, új alapokra helyező, határokat és szabályokat alakító tendencia a tetőfokához ér.

Izgalom, izgalom hátán. A mai nap során lesz fokra pontos a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz együttállása a Halak jegyében. A Vízöntőben haladó Vénusz kvadrátja még aktív a Jupiterrel és, hogy érezzük a törődést, az Uránusszal is rálép ugyanerre a fényszögre. Emellett az érzelmi világunk is billeghet, ugyanis a Hold együttállásban lesz a Leszálló Holdcsomóponttal.

olvass tovább

Az ehavi Telihold most a Szűz-Halak tengelyt köti össze, megspékelve a Szaturnusz és a Merkúr témáival

Nagyon izgalmas dolgok történnek a mai napon is. Kora délután lesz fokra pontos a Nap és a Hold szembenállása, azaz a Telihold, amit most a Nap Merkúrral és Szaturnusszal való együttállása fog fokozni. Ráadásul, a Telihold pontossá válása után nem sokkal indul egy nem túl erőteljes, cserébe nagyon kellemes hatás, szintén a fő jelölőt érintve, ez pedig a Jupiter szextilje.

olvass tovább

Csendes gyógyulás és belső gyermek ápolás: Merkúr a Halakban és Nap-Szaturnusz együttállás energiahullámai

A mai napunkra is jut pár említésre méltó esemény, most a Halak csillagjegyben haladó bolygókat érintve. Egyfelől a Merkúr is jegyet váltott és átlépett a Halakba a Vízöntőből és együttállásba lépett tegnap este a Nappal is. A fő jelölő ráadásul nem csak ebben az energetikai összeolvadásban van jelen, ugyanis ma megkezdi együttállását a Szaturnusszal is.

olvass tovább