Kulcsszó keresés /


TOP10: Frufru, az örök visszatérő

  • 2019. december 27.

A 2020-as év nagy visszatérője hajdivat terén a frufru lesz. Meglepő, mégis évről évre újra felüti fejét a frufru láz, így most ehhez állítottunk össze egy kis frizura inspirációt. Legyetek merészek és vágassatok frufrut!

olvass tovább

5 félhosszú és rövid frizura a dús hajú nőknek

  • 2018. január 21.

A dús hajkorona sokszor átok, máskor áldás. Nehéz kezelni, és legtöbbször nem úgy áll, ahogy azt mi szeretnénk, de persze semmiért nem cserélnénk el. Hogy megkönnyítsük a mindennapos küzdelmet a tükör előtt, összegyűjtöttünk öt olyan frizurát, amely szuperül mutat dús hajon.

olvass tovább

5 tipp az első hajvágáshoz

  • 2013. augusztus 31.

Az első hajvágás meghatározó szerepet tölt be az anya és a gyermek életében is. Hogy tuti legyen a siker, íme 5 tipp, amire érdemes előzetesen felkészülni

olvass tovább

Élményfodrászat gyermekeknek

  • 2013. június 20.

A legtöbb szülőt izgalommal tölti el, hogyan fogja gyermeke megélni a hajvágást, hogy ne hajmeresztő élmény, hanem élményekkel teli hajvágással végződjön egy-egy fodrásznál eltöltött idő.

olvass tovább

Zsidró Tamással vágatlanul

  • 2013. március 12.

Sok mindent tudhattunk meg az évek alatt Zsidró Tamás mesterfodrászról. Tudjuk, hogy komoly szakmai múlttal rendelkezik, és elkötelezett híve a mesterségnek. Köztudott, hogy iskolát alapított és oktat napjainkban is, számos tanfolyama közül talán a Hajvágás kulcsa a legsikeresebb. Azt is illik tudni, hogy a Terézváros mestere címet is magáénak tudhatja, valamint, hogy ő a Loreal márka nemzetközi nagykövete. Népszerűsége töretlen, a közszerepléseken túl van még valami titok, amiért széles körben, egyre szerethetőbb emberré vált. Ennek jártunk most utána.

olvass tovább