Kulcsszó keresés /


Adventi Mesehotel a 100 éves Gellértben

  • 2018. december 02.

December 8-án és 9-én ismét kitárja ajtaját az ország legnagyobb gyerekszobája. Az advent alkalmából újra mesehotellé változik az idén 100. születésnapját ünneplő patinás palotaszálló, a Danubius Hotel Gellért, benne megannyi programmal, a “kütyümentes” sárkánykuckótól, a vasútmodell kiállításon át, a Gellért születésnapjára íródott mesejátékig.

olvass tovább

Hogyan csempésszük be az őszt a gyerekszobába?

  • 2015. szeptember 09.

Ha a naptárnak nem is akarunk hinni, az időjárásnak sajnos kénytelenek vagyunk: bizony, itt van az ősz. A gyerekek elindultak az iskolába és az óvodába, mi pedig elővehetjük a vastagabb ruhákat. De ne szomorkodjunk, mert ez jó okot ad a változtatásra. Dobjuk fel saját és gyermekeink hangulatát azzal, hogy őszi díszbe öltöztetjük otthonunkat. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amikkel az évszak csodálatos, mély színeivel dekorálhatunk.

olvass tovább

Álomszép színeket a gyerekszobába

  • 2015. augusztus 21.

Egy gyerekszobát berendezni mindig óriási boldogság és hosszú, megfontolt tervezés eredménye. Ha úgy döntünk, hogy a semlegesebb, neutrális színeket választjuk alapnak, akkor biztosítjuk, hogy a kicsik a nyugalom szigetén érezhessék magukat kis otthonukban.

olvass tovább

Lendületes nyári szín a gyerekszobában!

  • 2015. június 08.

Gyermekünk szobájának elképzelése sok esetben nehéz feladatnak tűnik. Aki a nyári időszakban kezd bele a felújításba, netán az első gyermekszoba kialakításába, bizony joggal választhat az évszaknak megfelelő tónusú színeket.

olvass tovább

6 Tavaszi hangulatú tipp a gyerekszobába

  • 2015. január 20.

A tél kezd lecsengeni és szépen, lassan mi is elkezdünk felébredni az ünnepi álomból és a hideg okozta borongós hangulatból. Ilyenkor én valahogy mindig késztetést érzek arra, hogy frissítsek. Szeretem ilyenkor az otthonomat is valamivel feldobni. Lássuk csak mik, azok a tippek, amivel a gyerekszobát is felrázhatjuk.

olvass tovább

Két pofonegyszerű dekortrükk a gyerekszobába

  • 2014. június 10.

Az egyik legnagyobb boldogság, amikor a kicsiket alkotni látjuk, legyen szó rajzról, festésről vagy építésről. Viszont könnyen rémálommá is válhat, amikor az első próbálkozások, formák és ábrák nem csupán a papírlapra, hanem az asztalra, a falra és még talán a bútorokra is jutnak. Hogyan küszöbölhetjük ki ezt? Két nagyon ötletes megoldással, melyek nem csupán feldobják a gyerekszobák dekorációját, de gondoskodnak arról is, hogy a kicsik a lehető legmókásabb formában éljék ki kreativitásukat.

olvass tovább

Mini fashionista

  • 2014. április 29.

Cseperedő vagy épp kamaszodó gyermekünk szobájában is eljön az a pont, amikor a disney-s /mesefigurás kiegészítőket és berendezéseket egyszer csak már ideje lesz leváltanunk valami csajosabbra, komolyabbra. A kis fashionistáknak szerettünk volna valami alternatív megoldást hozni az idei év lehetséges kínálataiból, így ha nyár elejére tervezitek a gyerekszoba átalakítását nézzetek be az alábbi üzletekbe is, biztosan találtok valami igazán egyedit, mely segít a nagy átalakításban.

olvass tovább

Húsvéti inspiráció a gyerekszobába

  • 2014. március 26.

Tudjuk még majdnem egy teljes hónap van hátra, de ahogy ez általában lenni szokott észre sem vesszük hogy elrepülnek a napok és egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy nyakunkon az ünnep, ráadásul ez is 2 nap alatt véget ér, tehát miért ne hangolódhatnánk rá már jó előre? A nyuszi is a vidám színek és a meleg idő hírnöke, így nem árt, ha néhány apró kis kiegészítővel csempészünk belőle a gyerekek szobájába is. Nektek melyik lenne a kedvencetek?

olvass tovább

Indián tábor

  • 2014. március 22.

Ahogy beköszönt a meleg, egyre több ötlet merül fel a szülőkben, milyen kalandokat tartogathat számunkra a jó idő. Az alábbi indiános összeállítás is a természet adta kalandozásokat idézi elő, a kollekció néhány eszköze akár a szabadban is bátran használható, nemcsak a gyerekszobában. Ha pedig valaki elég kreatív és merész, az indiánsátor megvalósítását például nem csak az alábbi helyeken szerezheti be, hanem akár saját maga is elkészítheti. Az eredmény pedig lehet hogy időigényes, de annál emlékezetesebb lesz.

olvass tovább

Kids Interior - Baglyok bevetésen

  • 2014. március 03.

Mára egy baglyos gyerekszoba inspirációt hoztunk nektek, amiben az a jó, hogy akár kisfiúról, akár kislányról legyen szó, mindkét nem számára tökéletes kiegészítőként jelenik meg a gyerekszobában. A kínálat tulajdonképpen végtelen, az egészen egyszerűtől, a színesen át szinte minden megtalálható. Kiságyban forgókaként, de akár éjjeli lámpaként is használhatjuk, vagy ha huhogós estét szeretnénk akkor szerezzünk be egy ágyneműgarnitúrát belőle.

olvass tovább