Kulcsszó keresés /


Mini Outfit - Singing in the rain

  • 2014. június 06.

Valljuk be őszintén azért is szeretjük a tavaszi - nyári szezont, mert azon felül, hogy hét ágra süt a nap, néha jól esik ha szeszélyessé fordul időjárásunk és lehűti a forró hangulatot. Az elmúlt héten kaptunk hideget is meleget is, így a mostani szett fotózásánál borúsabb napnak megfelelő ruházatot kellett válasszunk. Azért a hűvösebb idő ellenére a gyerekeknek nem szükségszerű szürkébe bújniuk, így a vidám színekre alapozva felvidítottuk magunkat egy rózsaszín szettel. A hangulat önmagáért beszélt, ti se szomorkodjatok a hűvösebb napokon, elő a színekkel!

olvass tovább

Kényelmes és csinos ruhák bölcsibe, oviba

  • 2013. november 26.

Gyakran kapok olyan leveleket, amelyekben Anyukák szeretnének tanácsokat kérni, hogy hogyan öltöztessék a gyermeküket kényelmesen, de mégis csinosan a bölcsiben vagy az óvodában. A kényelmes gyerekruha is lehet csinos és a csinos is kényelmes, ezért most bemutatunk néhány őszi-téli összeállítást a magyar anyukák körében is kedvelt három márka kínálatából.

olvass tovább

Cavalli Kids - Angyalok és Démonok

  • 2013. november 05.

Roberto Cavalli idei gyerekruha kollekciójában az állat és virágminták dominálnak legfőképp, melyek keveredése is megtalálható egy-egy darabban. A kampány méltón kapta meg idén az „Angyalok és Démonok” elnevezést, mely tükrözi a márka jellemzőit, a feltűnő mintákat és érdekesebbnél érdekesebb vidám darabokat. Az idei trend a fiúk esetében kissé visszafogottabbra sikerült, a kötött pulcsik, halvány színek jellemzőek, de itt is megjelennek az állatminták. A vagány leopárdminták a halvány rózsaszínnel keverve egyszerre nyújtanak vagány és nőies hatást.

olvass tovább

Mérgező gyerekruhák

  • 2013. augusztus 21.

A legtöbb Anyuka nagy gondot fordít arra, hogy a babaruhákat milyen mosószerrel mossa; hogyan tisztítsa a foltokat, hogy a baba érzékeny bőrével a lehető legkevesebb vegyszer érintkezzen. Sokan a baba hatására válnak környezettudatossá és kipróbálnak új, környezet és bőrbarát mosási, folttisztítási eljárásokat.

olvass tovább