Kulcsszó keresés /


Strandok Éjszakája - Gyerekprogramok és éjszakai csobbanás a Lupán

  • 2023. július 26.

Július 29-én, a Strandok Éjszakáján már délelőtt 10-kor kezdődik a programsorozat a Budapest „mediterrán tengerpartján", a Lupán. Napközben a gyermekes családok, a napfürdőző strandolók és az aktív beach- és vízisportolók élvezhetik a homokos partot és a türkizkék vizet. Délutántól szolid partisorozat adja meg a hangulatot mindehhez, és ezúttal éjfélig csobbanhatunk a holdfényes nyári éjszakában.

olvass tovább

Gyerekprogramok az őszi szünetre

  • 2015. október 25.

Az októberi hűvös idővel megérkezett az iskolai őszi szünet is. Mely idén különösen hosszúra sikeredik. De mielőtt kétségbeesve kapkodni kezdenél, hogy mivel kösd le gyermeked figyelmét ezalatt a néhány nap alatt, tekintsd meg e heti programajánlónkat, melyben családi és gyermekprogramokat kínálunk neked a városban.

olvass tovább

Húsvéti gyerekprogramok

  • 2014. április 16.

Olyan alternatívákat kutattunk fel az aktív ünneplésre, ahol gyermekeink nyulakkal, bárányokkal, kiscsibékkel is találkozhatnak. Lássuk, Magyarországon milyen szabadtéri programokkal készülnek az április 19-21-ei hétvégére.

olvass tovább

Nagyon Balaton

  • 2013. augusztus 13.

Augusztus 18-20. között - hagyományteremtő szándékkal - indul útjára a “Nagyon Balaton” ünnepi rendezvénysorozat. A teljes Balaton Régiót érintő, nagyszabású programsorozat keretében három nap alatt, tucatnyi helyszínen zajlanak koncertek, sport-, családi- és gyerekprogramok. Új fesztiválok indulnak, s számos műfajban hazai és világsztárok lépnek színpadra, valamint újra koncertet ad az LGT. A nemzeti ünnepet a Balaton közepéről indított, látványos tűzijáték koronázza meg. A programokra több százezer vendéget várnak a szervezők.

olvass tovább

Borban az egészség!

  • 2013. július 03.

A VIII. Gyógy- Bornapok- Büki Gasztro Fesztivál szervezői, Magyarország legjobb boraival és pálinkáival, kézműves kirakodóvásárral, koncertekkel, gyerekprogramokkal és Bük Város Bora szavazással várják a látogatókat július 24-27. között.

olvass tovább

Gyerekszilveszter a Millenárison

  • 2011. december 28.

Még egy pár nap, s búcsút mondunk az évnek. A Millenárison ezért a kicsikre is gondolta, akik ott köszönhetnek el 2011-től. Mivel egész nap fantasztikus gyermekprogramok várják őket, így a kicsik biztos, hogy jól fogják érezni magukat..

olvass tovább