Kulcsszó keresés /


A fájdalom elkerülése fájdalmasabb, mint maga a fájdalom

"Anya csak egy van - Az anyák mindennél jobban szeretik a gyereküket - Anya és lánya egymás legjobb barátnői" - stb. stb. Így hangzanak azok a jól ismert mondatok, amik nemzedékről-nemzedékre közvetítenek olyan kőbe vésettnek hitt igazságokat, melyek akár egy életre is megnyomoríthatják azoknak a gyerekeknek a lelkét, akik bizony nem tapasztalták meg, vagy nem épp úgy tapasztalták meg azt az anyai szeretetet, ahogy mások hangoztatták nekik.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kantáros nadrágokat

Úgy gondolod, hogy kantáros nadrágokat csak óvodás gyerekeknek érdemes viselni? Akkor sajnos azt kell mondanunk, hogy nagyon is tévedsz, ugyanis nem csupán egy nagyon kényelmes, de egy legalább annyira stílusos ruhadarabról van szó, mindössze tudni kell, hogy mivel érdemes kombinálni. Most megmutatjuk!

olvass tovább

8 Disney mese, nem csak gyerekeknek, ami a következő években moziba kerül

  • 2017. augusztus 23.

A gyerekek mellett legtöbben felnőttként is igazi Disney mese rajongóknak számítunk. A következő 3 évben egy percig sem lehet majd okunk panaszra, hiszen a Disney 8 olyan mesével fog előállni, amelyekért egyaránt örülhetünk majd a fiatalabb generációval karöltve. Lesz közötte folytatás, felújított mesék, és új történetek is. Íme a mesés lista!

olvass tovább

A '90-es évek rajzfilmjei

  • 2016. december 10.

Gyermekkorunk kedvenc meséi közül szemezgetni, kikapcsolódás egy téli hétvégén. Összegyűjtöttünk néhányat az általunk szeretett rajzfilmekből. Nektek melyik volt a kedvencetek annak idején?

olvass tovább

Hihetetlen: több mint 3 millió forintot gyűjtött a PLÁZS a beteg gyerekeknek

  • 2016. augusztus 30.

Megújult külsővel és új tartalommal egy csapásra a balatoni nyár megkerülhetetlen helyszínévé vált a Siófok nagystrandján június közepén indult PLÁZS. A napfürdőzést és aktív vízparti pihenést valamint a holdfényes vízparti koncerteket választó közönségnek hamar kedvencévé vált a hely, a szezon több mint két hónapja alatt - nappal és az esti programokon - összesen mintegy 150 ezren fordultak meg a PLÁZS-on.

olvass tovább

40 kreatív étel válogatós gyerekeknek

  • 2016. június 20.

Válogatós a gyermeked? Nehezen veszed rá, hogy megegye az ételeket, egészséges falatokat és állandóan csak a neki tetsző ételeket követeli? Az alábbi 40 kreatív, ámde annál inkább időigényes ételsor összeállításokkal 2 legyet is üthetsz egy csapásra! Egyrészt kiváló szórakozás lesz elkészíteni a tetszetős menüket, akár egyedül állsz neki, akár gyermeked, gyermekeid segítségével, másrészt a hatás biztos nem marad el, és remélhetőleg sikerül egy két egészséges falatot is felkínálnod válogatós porontyod számára.

olvass tovább

14 ötlet ajándékcsomagoláshoz

  • 2015. december 24.

Jól tudjuk, hogy az ajándékozás lényege a szándék, az adni akarás, nem pedig az ajándéktárgy értéke. A gyerekeknek, és gyanítom, hogy nagyon sok felnőtt is így van ezzel, a meglepetések kicsomagolása azonban hatalmas élmény, így ha csupán apróságokkal is kedveskedhetsz idén, öltöztesd ünnepi gúnyába. Hidd el, megéri.

olvass tovább

Gyerekek, akik megijedtek a Télapótól

  • 2015. december 19.

Fogadjunk, hogy kicsinek Ti is egy lapra tettétek a Mikulást a nagy, piros orrú, ijesztő bohóccal! Belegondolva, tényleg félelmetes lehet a gyerekeknek ennek a duci, öreg embernek a látványa, aki meglehetősen szokatlan ruhákat visel, ráadásul gyakran furcsa manók és krampuszok veszik körül.

olvass tovább

Mesék karácsonyra

Ezek a rajzfilmek nem csak gyerekeknek szólnak. Emlékeztetnek a karácsony lényegére, gyermeki lázba hoznak az ünnepek iránt, kedvet és energiát adnak a karácsonyi sürgés-forgáshoz.

olvass tovább