Kulcsszó keresés /


A győztesek 30 törvénye

Ki ne akarna sikeres, boldog életet élni? Elérni az álmait, megélni a vágyait, egy szép napon azt mondani: mindent valóra váltottam, amit csak elterveztem. Vannak, akiknek minden sikerül, mások meg úgy tűnik, mind messzebb kerülnek a céljaiktól - ha vannak még olyanjaik egyáltalán. De mi a különbség közöttük? Miért van az, hogy az egyiknek látszólag, csak megszületnie volt nehéz, a másikat meg az a bizonyos ág is húzza?

olvass tovább

Nő, férfi, sport

  • 2016. május 12.

A nagy harc, ami évezredek óta tart. A két oldal, amely élvezettel feszül egymásnak olykor vérző szíveket, olykor büszke győzteseket hagyva maga után. A nő és a férfi. Az örök ellentét, néha ádáz ellenség, de mégis elengedhetetlen részei a teljességnek. Nem is tudnánk igazán gyűlölni az ellenkező nemet, mert hiszen ott van bennünk is mindkettő.

olvass tovább

A 2015-ös Grammy-gála nyertesei

  • 2015. február 10.

Február 8-án, vasárnap került megrendezésre az 57. Grammy-díjátadó gála, ahol a zeneipar színe-java képviseltette magát. Az este legnagyobb nyertese kétségkívül, a mindössze 22 éves brit énekes, Sam Smith lett, akit hat kategóriában jelöltek, és ebből többek között az év legkiemelkedőbb új előadójának és az év dalának járó szobrot is bezsebelhette. Nézzük a jelölteket, és a győzteseket!

olvass tovább

Ilyen szép esküvői fotókat még sosem láttál

  • 2015. január 21.

Az International Society of Professional Wedding Photographers, azaz Profi Esküvői Fotósok Nemzetközi Társulata minden évben 20 kategóriában hirdet győzteseket a legjobb fotográfiák közül. A 2014-es évben az alábbi képek vitték a pálmát.

olvass tovább

A legjobb Rúzsa Magdi dalok

  • 2014. november 28.

Rúzsa Magdi éppen ma 29 évvel ezelőtt született a Vajdaságban, Vras városában. Elmondása szerint első dolga az volt, hogy ordított egy nagyot, és azóta is határozottan ragaszkodik a hangjához. Magdit a Megasztár harmadik szériájának győzteseként ismerhette meg az ország, azóta pedig kinőve a tehetségkutatók felfedezettjének szerepét, önálló esttel lép fel a Pesti Színházban, platinalemezes előadóművész, aki az Eurovíziós dalfesztivál magyar selejtezőjének, A Dal c. műsornak a zsűritagja 2013 óta. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a kedvenc dalainkat tőle. Isten éltessen sokáig Rúzsa Magdi!

olvass tovább

Compact Disco! - Interjú a győztesekkel

  • 2012. február 17.

A Dal döntője rendkívüli izgalmakat hozott, a nyertesek mosolyát, a csalódottak szomorúságát, ám mindenek előtt színes és szerethető előadásokat, ahol mindvégig érzékelhető volt a szenvedély és a tökéletességre való törekvés. A győztesek, vagyis a Compact Disco készséggel állt rendelkezésünkre. Együtt válaszoltak a Stylemagazin.hu kérdéseire! Fogadják szeretettel őket!

olvass tovább