Kulcsszó keresés /


Húzd ki magad!

  • 2019. november 15.

Szeretnéd tudni, mitől festenek a sztárok olyan jól a kamerák kereszttüzében? Elsősorban a testtartásuk miatt. Természetesen vannak kivételek, Katie Holmes, Gwyneth Paltrow, Kirsten Dunst és Mischa Barton például híresen görnyedt testtartásúak, de Salma Hayek, Nicole Kidman, Charlize Theron és Halle Berry mindig tökéletesen kihúzzák magukat, természetes szépséget, előkelőséget és magabiztosságot sugározva.

olvass tovább

A 20 legnevetségesebb Gwyneth Paltrow idézet

Semmi problémám nem volt Gwyneth-tel, még akkor sem, amikor a weboldalát olvasgatva cseppet megszégyenülve vettem tudomásul, hogy 100 dollárt kéne költenem szappanra, hogy igényes nő legyek. Azonban az internet feltárta előttem, hogy mi történik akkor, ha kinyitja a száját. Meggondoltam magam, ez egy idióta.

olvass tovább

6 híresség, aki tökéletesen beszél idegen nyelveket

  • 2017. február 10.

Te gondoltad volna, hogy a következő sztárok tökéletesen beszélnek valamilyen idegen nyelven? Gwyneth Paltrow például spanyolul ad interjút tökéletesen, Sandra Bullock pedig németül. Nézd meg a video-összeállításunkban szereplő amerikai hírességek interjúit, amelyben más nyelven beszélnek.

olvass tovább

14 felejthetetlen divat-pillanat a '90-es évekből

  • 2016. január 26.

A '90-es évek sokunknak volt meghatározó évtized a fiatalságában. Akkor kamaszodtunk, ezekben az években kezdtük el bontogatni szárnyainkat, és akkor sminkeltük magunkat először, vagy próbálgattuk magunkat a különböző stílusokban. Ez az összeállítás a divattörténelem meghatározó momentumait mutatja be szigorúan 1990-től 2000-ig. Gyertek velünk egy kis nosztalgiára!

olvass tovább

30+1 legszebb Oscar belépő az elmúlt 10 évből - Style válogatás

  • 2016. január 22.

Végiglapoztunk tíz évre visszamenőleg a világ legnagyobb filmes eseményének fotógalériáit és kiválogattuk a legszebb estélyi ruhákat. A konklúziót levonva azt kell mondanunk, hogy a sztárok szeretik a pirosat és a pasztellt, imádják Valentino-t és a Dior házat, de a Chanelt sem vetik meg. Vigyázat! Szubjektív lista!

olvass tovább

Hozd formába magad 2016-ban!

  • 2016. január 09.

Tracy Anderson Amerika egyik leghíresebb sztártrénere, aki Gwyneth Paltrow-tól kezdve Jennifer Lopezen át már szinte mindenkivel dolgozott együtt. Saját diéta- és edzéstippjeit most veletek is megosztja, hogy a legjobb formába hozhassátok magatokat.

olvass tovább

A legjobb Gwyneth Paltrow filmek

  • 2015. szeptember 27.

Gwyneth Paltrow, a hosszú lábú szőke szépség, ma ünnepli 43. születésnapját. Noha az elmúlt időszakban Chris Martintól való válásától volt hangos a sajtó, a mai napon mi inkább színészi tehetségéről emlékezünk meg.

olvass tovább

Gwyneth Paltrow fitt titkai

  • 2014. április 23.

Minden nő szeretne jó kondiban lenni anélkül, hogy terjedelmes izomkolosszusokká nőnék ki magukat. Hogyan célozhatjuk meg hatékonyan a fő izomcsoportokat, hogy a végeredmény olyan káprázatos legyen, mint Gwyneth Paltrow teste? Az ő trénerének tippjeit osztjuk meg most veletek.

olvass tovább

A nő sokszor

  • 2013. május 05.

Bizonyára sokunk kedvence Gwyneth Paltrow, a szép szőke színésznő, férjezett nevén Gwyneth Paltrow Kate Martin. A zseniális színésznő, ,,normális” életvitelével és kifogástalan megjelenésével is újra és újra belopja magát a szívünkbe.

olvass tovább

Hollywood legújabb csodakezelésével szépül Keresztes Ildikó!

  • 2013. április 08.

Keresztes Ildikó kisimult arcbőrét egy teljesen új hollywoodi eljárásnak köszönheti, amit „Vörös szőnyeg kezelésként” is emlegetnek. Az énekesnő ezúttal Image Oxigén Lift arckezelést tesztelt, melyet csupán nemrég mutattak be Amerikában, mostanra pedig itthon is elérhető. Hatékonyságáról olyan sztárok bőre vall, mint Madonna és Gwyneth Paltrow.

olvass tovább