Kulcsszó keresés /


Gumicsizma és kukás kabát - avagy inspirálódj te is a Glastonbury fesztiválból

Ha tudtam volna, hogy ezen a nyáron (is) ekkora divat lesz a gumicsizma, akkor legalább kettőt veszek belőle, és le se veszem. Na jó, csak viccelek. Mindenesetre a Glastonbury fesztiválon nem nagyon találtunk olyan outfitet, amely nem Hunterben végződött volna. Az sem volt ritka, hogy ezt a híres-nevezetes lábbelit egy kukásoktól csórt kabáttal, vagy éppen melegítővel egészítették ki. Tényleg... Ennek a fele se tréfa! Győződj meg róla magad!

olvass tovább

Esős napokon is sikkesen

  • 2014. szeptember 14.

Nem kell elkeserednünk akkor sem, amikor egy-egy zápor vagy zivatar után minden vizes és hatalmas pocsolyák állnak a járdákon: csak húzzunk a lábunkra és a gyerekeinkére egy klassz gumicsizmát és máris folytatódhat a móka. Iskolába, hazaútra, a városba esős napokon, bárhová hordható és hasznosítható egy ilyen lábbeli. A világ talán legismertebb gumicsizmáit gyártó cége a Hunter Boots, termékeiket rendszeresen teszi próbára a Glastonbury fesztivál legendásan sáros és esős időszaka. Ha azokat a napokat túléli egy-egy Hunter, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a kicsik sárban dagonyázását, pocsolyába ugrálását is túl fogja.

olvass tovább

Lopj stílust a világ fesztiváljairól!

  • 2014. július 03.

A Coachella-t és a Glastonbury fesztivált a világ két legnagyobb fesztiváljaként tartják számon, ahol szokás szerint megjelennek a leghíresebb manökenek, énekesek, és celebek. Mi most összegyűjtöttük nektek a kedvenc szettjeinket. Csenjeteik stílust, hiszen a soproni Volt fesztivállal a héten nálunk is megkezdődött a fesztivál - láz!

olvass tovább