Kulcsszó keresés /


'Igazi terápia volt könyvet írni a Forma1-es élményeimről' – Megjelent Szujó Zoltán első könyve

  • 2022. március 24.

Szujó Zoltánt 18 év, megszámlálhatatlan személyes emlék, és megannyi szédületes utazás köti a száguldó cirkuszhoz. A F1 magyar hangja, - aki ott volt Michael Schumacher visszavonulásánál, aki egyedüliként ülhetett Ralf Schumacher kórházi ágyánál - a napokban mutatta be első, Öveket bekapcsolni! Történetek a boxutcából című könyvét, amelyhez a Forma-1 nagyhatalmú ura, Bernie Ecclestone írt személyes hangvételű előszót.

olvass tovább

A legszexibb Forma1-es pilóták, akik miatt érdemes nyitott szemmel járni a Magyar Nagydíj hétvégéjén

A hétvégén hazánkba érkezik a száguldó cirkusz, ugyanis július 22 és 24. között kerül megrendezésre a 31. Magyar Nagydíj. Éppen ezért a futam azoknak is kötelező, akik egyébként nem nagyon szokták követni a világbajnokságot. Ez már csak azért is ajánlott, mert a mezőnyben több igen jó megjelenésű pilótát is találhatunk, akikkel, ha szerencsések vagyunk, akár Budapest utcáin is összefuthatunk a hétvége során.

olvass tovább

Hamilton barátnője egyedül folytatja

  • 2011. április 18.

Nicole Scherzinger csillaga egyre feljebb ível, mióta - kisebb-nagyobb szünetekkel - a Forma1-es világbajnok, Lewis Hamilton oldalán keresi a boldogságot. A hirtelen jött népszerűséget kihasználva maga mögött hagyta a „Cicababákat”, és immár szólóban hódítja meg a Class40 toplistáját.

olvass tovább

Monacói Nagydíj a hármas korona egyik ága

  • 2010. május 13.

A Monte Carlo-i versenypályát az Indianapolisi 500 mérföldes és a Le Mans-i 24 órás verseny mellett az autósport három ágú koronájának egyik ágának szokás nevezni. A pálya persze erőteljes túlzás, hiszen mint közismert, a város kacskaringós utcáit alakítják át versenypályává, megbolondítva ezzel a város egyébként sem túl nyugodt közlekedését.

olvass tovább