Kulcsszó keresés /


Crest 3D White Fogfehérítő matricák

  • 2020. november 11.

A Crest 3D White fogfehérítő matricákat az otthoni fogfehérítésre készítették. A Crest matricák egyek azon termékek közül, amelyek valóban hatékonyak. A fogfehérítő matricákkal a fogfehérítés nagyon kényelmes és biztonságos.

olvass tovább

Hogyan fehérítsd a fogaidat természetes módon

  • 2018. január 09.

Egy szép mosoly lehet a szépség, a tisztaság, de akár a fiatalság védjegye is. Mindenki ragyogó fogsorra vágyik, de ez nem mindenkinek adatott meg. Nekik sem kell csüggedniük, hiszen ma már a drága kezelések mellett otthoni praktikákkal is fehéríthetjük a fogainkat.

olvass tovább

Amit tudni érdemes az otthoni fogfehérítésről

  • 2016. február 11.

Eleinte csak világsztárok, majd bloggerek, mostanra viszont már rengeteg fiatal lány (és fiú) használja előszeretettel az otthoni fogfehérítő szetteket. Igen, ez az a módszer, amit használva lányok ezrei pózolnak a kamerájuk előtt, hogy megmutassák az elért eredményeket. Kérdés, milyen mellékhatásai lehetnek annak, ha az ember otthon, szakértelem nélkül kezd ilyen kezelésekbe?

olvass tovább

A hófehér hollywoodi mosoly története

  • 2014. február 19.

Kozmetikushoz, vagy fodrászhoz mindannyian járunk, mégpedig rendszeresen. Azonban arra már sokkal kevesebben gondolunk, hogy a ragyogó mosoly épp ilyen fontos „kelléke” természetes szépségünk kihangsúlyozásának. Pedig nemcsak, hogy esztétikus, ha fogaink eredeti, természet adta fehérségükkel tündökölnek, hanem még fiatalít is, méghozzá éveket.

olvass tovább

Fogfehérítés otthon

  • 2013. április 15.

Talán a fogkefe és fogkrém reklámok ígéreteit a legnehezebb valóra váltani. A 100%-kal több lepedéket eltávolítani képes eszközök és a fogínygyulladás csökkentő paszták valós hatását lemérni lehetetlen.

olvass tovább

Az 5 legjobb módszer az otthoni fogfehérítésre

  • 2011. január 19.

Elöljáróban: nem vagyok fogorvos, ámbár egyszerű fogyasztóként rengeteg tapasztalatot szereztem a fogfehérítés terén, amit úgy gondoltam, hogy megosztok másokkal is. Remélem, hogy írásom segít eligazodni a fogfehérítési eljárások területén.

olvass tovább

Újévi fogadalom: fehérebb fogak

  • 2009. február 05.

Sokunknak január első napja az újévi fogadalomtétellel kezdődik, mellyel gyakorlatilag életminőségünket szeretnénk javítani. Az Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia (AACD) szerint évről évre egyre többen  tesszük le voksunkat amellett, hogy mosolyunkat tegyük ragyogóbbá.

olvass tovább