Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj fodros ruhadarabokat

Ruhák, felsők, pulcsik, szoknyák... minden elképzelhető ruhadarab fodrokban fog úszni, ami lássuk be, tökéletesen passzol a tavasz és a nyár bohókás hangulatához. Az összeállítások titka természetesen az, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt, így a fodros felsőkhöz skinny nadrágokat vagy ceruzaszoknyákat ajánlunk, a ruhákhoz pedig minél egyszerűbb kiegészítőket.

olvass tovább

Épitészeti műremek: a ruhád

  • 2013. május 13.

A ruha, mint építészeti műremek. Tökéletesre szabott fodrok, méretezett hullámok és remek szabás. Minden perfekt módon olvad a testre. A tervezők nem fukarkodtak a precizitással.

olvass tovább

Furfangos fodrok

  • 2011. március 05.

Idén sem kell szerelmesnek lenned ahhoz, hogy tavasztól romantikus hangulatba kerülj. Ismét imába foglalhatjuk a divattervezők nevét, hiszen amikor megálmodták a szebbnél szebb ruhakölteményeket, közben gondoltak a kislányos énünkre is. 2011 tavaszán újra belefulladhatunk a fodorba!

olvass tovább

Párizsi Divathét 2010: Valentino Couture kollekció

  • 2010. január 04.

Aki eddig azzal vádolta a Valentino Divatházat, hogy unalmasak a kollekciói, elég volt a masnikból, fodrokból, a légies könnyedségű ruhákból az most fellélegezhet. Maria Grazia Chiuri és Pier Paolo Piccioli szakítottak a hagyományokkal és olyan Haute Couture kollekciót dobtak össze, amitől a szavam is elállt. Sajnos nem a jó értelemben.

olvass tovább