Kulcsszó keresés /


Milyen a pesti férfi?

A címben szereplő kérdésre kerestük a választ, ezért ellátogattunk a REDS férfi gyorsfodrászatba és beszélgettünk néhány vendéggel. Mindenkinek ugyanazokat a kérdéseket tettük fel és meghívtuk egy fotózásra miután elkészült a hajuk és a szakálluk. Rá kellett jönnünk, hogy a pesti férfi fogalma nehezen körülhatárolható és leírható, hiszen nagyon sokfélék a fővárosi urak úgy megjelenés szempontjából, mint lelki vonások szerint. Egy valami azonban mindannyiukban közös: tele vannak álmokkal, tervekkel, ötletekkel és minden nap tesznek azért, hogy elérjék a céljaikat és olyan életük legyen, amilyenre a lelkük mélyén vágynak.

olvass tovább

A szalon, ahol Marilyn Monroe szépülne

  • 2015. november 11.

A Marilyn Beauty Bar egy komplex exkluzív szépségszalon, melynek különleges kitüntetése, hogy 2015-ben Salon Expert Premium szalonná vált, így vendégeiknek a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatásokat kínálják, olyan kiegészítések kíséretében, amelyek az élményt egy új szintre emelik.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 3.

  • 2014. június 03.

A mai napon üzleti lehetőségek vannak kilátásban , légy okos. Ma fodrászat, kreatív külsőátalakítás, új stílus. Napi megerősítés: nyitott és befogadó vagyok az újra, a szépre és a jóra.

olvass tovább

Tincses sziget

  • 2013. augusztus 15.

Korábbi cikkünkben épp azt tárgyaltuk a gyermekfodrászatokkal kapcsolatban, milyen jó, hogy már Magyarországon is létezik egy olyan élményfodrászat, amit kifejezetten gyermekek számára alakítottak ki. Nyakunkba vettük hát a várost és ellátogattunk a Tincses-Sziget Élményfodrászatba, hogy magunk is szemügyre vegyük ezt a bájos kis szalont.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 7.

  • 2013. augusztus 07.

A mai napon pihenj, engedd meg magadnak, hogy boldog legyél. M a készíts terveket, építgesd a sikeredet, fodrászat. Napi megerősítés: A boldogság itt és most van.

olvass tovább

Élményfodrászat gyermekeknek

  • 2013. június 20.

A legtöbb szülőt izgalommal tölti el, hogyan fogja gyermeke megélni a hajvágást, hogy ne hajmeresztő élmény, hanem élményekkel teli hajvágással végződjön egy-egy fodrásznál eltöltött idő.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 3.

  • 2012. december 03.

A mai napon újíts meg valamit, bízz a sikerben és haladj tovább. Ma a dekorálás, szépítés, otthon és környezetünk díszítésének a napja, fodrászat, kozmetika. Napi megerősítés: Mindig megtudok újulni, sikeres vagyok és megállíthatatlan.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 10.

  • 2012. október 10.

A mai nap mielőtt bármit tennél, döntenél, hangolódj a belső sugallataidra, szívedre mit mond, csak azután dönts. Ma a fizikai világban szépítkezés, fodrászat, kozmetika, kényeztetés napja van. Napi megerősítés: Ráhangolódom az élet szépségeire, életem egy igazi bőség és az is marad.

olvass tovább

Az elpusztíthatatlan bubifrizura

  • 2012. június 01.

Nincs az a divathullám vagy korszak, amit a bubifrizura ne élne túl. A bubit minden évben újra és újra felfedezik. Miért is ne tennék, ha egyszerre sugall nőiességet, és erőt?

olvass tovább