Kulcsszó keresés /


Ha úriemberre vágysz, legyél úrinő!

Az úrinőség fogalma manapság ködös, zavaros terminus a fejekben, és a nőiesség gyakran egybemosódik a férfifantáziát erősen megmozgató, csábos külső jegyekkel, a 90-60-90 mágikus, csalogató számrendszerével. Ahogyan az úriember vonásai a hagyományos férfiszerephez kapcsolódnak, úgy az úrinőség egyes jellemzői is magukban foglalják a nő szerepét. Egy úrinő értékeli az úriember gesztusait, és beleborzong egy kézcsókba, ami mint tudjuk, ma már csak jelképes jelzés, a férfi soha nem érinti ajkaival a nő kézfejét.

olvass tovább

12 polgárpukkasztó aranyköpés Gábor Zsazsától

  • 2015. február 06.

Gábor Zsazsa, eredeti nevén Gábor Sári, Golden Globe-díjas magyar származású, amerikai színésznő éppen ma 98 éves. Művészetének elismerése, hogy egyike azon magyaroknak, akik csillagot kaptak a Hollywoodi hírességek sétányán. Zsazsa világéletében híresen nagy férfifaló volt, kilencszer házasodott, hétszer el is vált. Csípős idézeteit gyűjtöttük össze születésnapja alkalmából, melyekből árad a szarkazmus, de többek között éppen ettől vált híressé az egykori filmcsillag.

olvass tovább

Bündchen Louis Vuittonban lépett a pályára

  • 2014. július 16.

A Louis Vuitton büszke rá, hogy másodszor is részt vett a FIFA Labdarúgó Világbajnokságon. Először 2010-ben lépett pályára Dél-Afrikában az a Louis Vuitton utazóláda, melyet egyedileg, a labdarúgás legnagyobb díjának számító FIFA Világbajnoki Kupa tárolására készítettek. 2014. július 13-án, a Kupa utolsó napján újra színre lépett a Rio de Janerói Maracana stadionban, Gisele Bündchen divatikon társaságában.

olvass tovább

Eva Mendes ágyneműt tervezett...

  • 2008. szeptember 24.

Igen egysíkú férfifantáziánk számára Eva Mendes neve már önmagában lakmuszpapírként működik, ezért mindig örülünk, ha valamit kitalál. Természetesen minket elsősorban a munkái érdekelnek...

olvass tovább